Arkadaşlar öncelikle ramazanın son günlerinde memleketlerine gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bildiğiniz üzere bayram tatilini birçok kişi senelik izniyle birleştirdi bende öyle yaptım şimdi Karabük'e gideceğim ancak malum akşam yaygara kopar otobanda.
gece sahuru yaptıktan sonra yola çıkmayı planlıyorum ( ben gibi planlayan vardır çokça sanırım
) ancak pek fayda etmeyecek trafik çilesinede. bu istanbul'dan şileden doğru bir yol varmış ilk defa duydum o yolu kullansam yolu çok mu uzatırım ? ayrıca bu yoldan doğru nereye kadar gidebiliyorsunuz bileniniz varmı ?
Bolu dağına yakın bir noktadan çıkabilir miyim ? yada gerede sapağına kadar gidermi bu yol
Bildiğiniz üzere bayram tatilini birçok kişi senelik izniyle birleştirdi bende öyle yaptım şimdi Karabük'e gideceğim ancak malum akşam yaygara kopar otobanda.
gece sahuru yaptıktan sonra yola çıkmayı planlıyorum ( ben gibi planlayan vardır çokça sanırım

Bolu dağına yakın bir noktadan çıkabilir miyim ? yada gerede sapağına kadar gidermi bu yol