Bayram yolculuğu - Trafik çilesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle ramazanın son günlerinde memleketlerine gidecek arkadaşlara hayırlı yolculuklar kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bildiğiniz üzere bayram tatilini birçok kişi senelik izniyle birleştirdi bende öyle yaptım şimdi Karabük'e gideceğim ancak malum akşam yaygara kopar otobanda.
gece sahuru yaptıktan sonra yola çıkmayı planlıyorum ( ben gibi planlayan vardır çokça sanırım :D ) ancak pek fayda etmeyecek trafik çilesinede. bu istanbul'dan şileden doğru bir yol varmış ilk defa duydum o yolu kullansam yolu çok mu uzatırım ? ayrıca bu yoldan doğru nereye kadar gidebiliyorsunuz bileniniz varmı ?
Bolu dağına yakın bir noktadan çıkabilir miyim ? yada gerede sapağına kadar gidermi bu yol :D

Bende bu başlık altında bayramları zehir etmemek adına aman ha aman trafik kurallarına uyalım diyorum arkadaşlar. Ağzımızın tadı kaçmasın... ;)

Oradaki tek şeritli eski bir yol diye biliyorum. Her ne kadar detaylarına hakim olmasamda

Evet yoladki yoğunluk başladı. 1 saat geç gidelim gideceğimiz yere kurallara uyarak gidelim arkadaşlar. Bayramımızı yasa boğmayalım...

Varsın ilçe otobüs minibüslerinin arkasına takılalım, uzun düzlük görmedikçe sollamaya çıkmayalım, bayram bayram gibi olsun...

O yoldan gitmedim ancak otoban onarımı gündemde iken bir arkadaşım gelmişti o yoldan.Biraz daha uzun ancak özellikle gündüz gidilip görülecek tarzda güzellikler olan bir yol olduğunu söylemişti.Ağva yolu üzerinden Karasu - Akçakoca dan sonra Düzce den çıkarsın diye düşünüyorum.Ben değişik yolları denemeyi severim.Ama geceleyin en iyi yol bildiğin yoldur.Birde ailen olacak sanırım ki dikkatlice bildiğin yolu kullan derim.Malum uzun tatillerde Yol tecrübesi olmayan çok kişi trafikte oluyor.

Eski Ankara Asfaltı. İstediği kadar trafik olsun, daha uzun sürüyor ve daha tehlikeli bir yol. Bence Tercih etme. Otoyolu tercih et, bir sorun oluşursa E-5 e inme şansın var, yada körfez tarafında sahil yolu da 3. alternatif. Ama eski yolda, trafik, kaza vs. kalırsan kalırsın.

En iyi yol bildiğin yoldur. O yoluda bilmiyorum ama tecrübelerime dayanaraktan ne kadar uzarsa uzasın bildiğin yol varsa oradan git boşver.

biliyorum o yolu sile ağva kefken o güzergahtan geçiyosun tek seritli bir yol vıraj çok onu sölim sakarya tarafına kadar gidebiliyosun

Bizde bunları düşünerek bayramın 1. günü akşamı Eskişehir'den Tekirdağ'a gideceğiz.Sanırım bayramda trafik olmaz.Dönüşü de cuma gününe ayarladık.İnşallah duraklamadan gideriz.

Herkese kazasız belasız yolculuklar.

Geri