Bayram yolculuğu - Trafik çilesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tatile çıkacak arkadaşlara iyi tatiller .benim gibi tatil yapamayan arkadaşlara da iyi mesailer dilerim :)

11 saate yakin.bi saatte karabuke.ulastim.sukur kazasiz belasiz.
Ama izmitin ve geredenin.allah cezasini versin :D
Izmitten 6 saatte.ciktim.yok.boyle.bir trafik.emniyet seridi.4.seritti ve akan.tek.seritti.yol.boyunca :D

bayramda biyere gidilmez ya...
gidileceksede o eziyeti göze alarak cıkacan...sabah saat 5 civarı e5 ten kadıköye dönerken istanbulun çıkışını görmeniz lazımdı....
o biçim sövdürdüler elim kornanın üstünde,arka camlar full kapalı ağırlıktan oturmuş arabalar,şerit değiştirirken habire yapılan selektörler...lafım meclisten dışarı okadar çok mal varki yolda gitmeyi bilmeyen,aile taşıyorlar...

Ya sorma adam atleti.giymis angut.hayatinda.ilk defa belkide.yola.cikmis.solu kapattigi gibi gidiyor sove sove geldik.kazasiz.belasiz...

İki sene önce İstanbul'dan Eskişehir'e 7 saatte gidince arefe günü yola çıkmaya tövbe ettim :D bundan sonra bayramın ya ilk ya da ikinci günü ya da arife öncesi Perşembe'den çıkıyorum yola.

Fakat bu cuma hıyarlığın en büyüğünü yaptım. Durdum durdum 16.00'da Bahçeşehir'den Suadiye'ye anneme gitmeye niyetlendim eşimle. Sonuç mu? Saat 21:45'te Saray Burnu'ndan dönülmez yerden U dönüşü yaparak çıkabildim o trafik hengamesinden.

Yemekleri yapmış evde bizi bekleyen anneme mi üzüleyim, tam 5,5 saat sahil yolunda dur kalk yaptığıma mı, aç kaldığımıza mı (hem de annemin canım yemekleri evde bizi beklerken), yaktığım mazota mı, annemi görmeye niyetlenirken tornistan eve döndüğümüze mi. Yazması bile sıkıntı.

ya sunu soyleyeyım 06 plaka gordummu korkuyorum bu sehrın 3/4 u hakakten arac kullanmasını bılmıyor ne uzun yolda ne sehır ıcınde bıde soldan gıderken sellektor yaparsın onunde ttııııın tııııın saga cekılmıyolarmı seytan dıyo ın dov neysekı bu tatılıde bıtırdık kazasız belasız

Geri