Ynt: bayiler ve onların satışcılarıyla yaşananlar
anlatma
bayi ile yaşadıklarım aklıma geliyor arabadan soğutuyordu melet 
anlatma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben senin yerinde olsam adama iki yumruk çakardım. ... im de değil gerekirse karakolda yatarım ama o adamın bana yaptığını yanına bırakmamumut7105 link' Alıntı:[quote author=avukatakın link=topic=935.msg18434#msg18434 date=1300824434]
[quote author=umut7105 link=topic=935.msg18336#msg18336 date=1300803229]
Olmaz olur mu adamın nerdeyse gözüne sokacaktım dekontu ama bir insan dengesiz olursa ne olacak.Ben anlamam dekont mekont kardeşim ben gözümle görecem hesapta demez mi.Haydaa buyur burdan yak.Allah o gün bana sabrını verdi de karakola düşmeden arabayı teslim alabildim,yoksa kesin adamı komaya sokar 2-3 ay yatardım 005hihih
böyle müdüre söyleyecek lafım yok olay budur. bravoo 14alkiss 3bravvo okkkçağlar 52 link' Alıntı:Ben aracımı alırken ordu opel ateş satış müdürü osman bey benimle okadar ilginendiki aracı 4 ay bekledim,başka araclara yönelmedim.ayrıca zaman zaman telefonla dönüş yapıp üretime girdi çıktı gemiye yüklendi vs bilgiler verdi.gemının adını vererek marınetrafıce den gemimi izleme olanagı sağladı.aracımın geliş zamanlarında bır darbeye vuruga çiziğe maruz kalıp kalmadıgını kendi ekranından gösterdi.bu konuda pozitif düşüncelerimi yazmadan geçemedim...
Holiganguc link' Alıntı:Anladım yazdığım tarih zannediyorum Hazirandı.Konu kurallarını okudum, kurallara uygun Ankara İskitler Opis'in vurdumduymaz ve beceriksiz servisini anlatan bir konuyu. Sadece tekrar açılabileceğini öğrenirsem açabilirim.