Bayiden Oyalama mı Yoksa Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence de oyalamak için yapıyolar.biraz bağırın çağırın hala daha bi yanaşma olmazsa gidip başka bayiden alın aracınızı

Tabi ya hakkınızı arayın. Hele sözleşme varsa ortada..

Neyse vardır bir hayır. Bir aydır arabasızım. 15 gün daha beklerim artık. Ama 15 gün sonrada alamazsam artık onlar düşünsün.

Mrb hocam aracınız hayırlı olsun , kaça aldınız acaba aracınızı ?

sÖZLEŞMENİZİN FOTOKOPİSİNİ OPEL GENEL MÜDÜRLÜĞE FAKSLAYIN VE ARACINIZI HALA ALAMADIĞINIZI BELİRTİN EN KISA ZAMANDA ARACINIZI ALIRSINIZ

en sonunda aracınız gelir yani bende 2000 yılında istanbul opel sağlam dan metalik gece siyahı astra aldım. 2 ay sıra bekledim istanbul da hiç bir opel bayisinde metalik siyah yoktu boya farkı da 1000tl idi. 2 ay aracın almanya dan gelmesini bekledim.

38 000 e aldım. Bekliyoruz bakalım. Sözleşmenin bir kopyasını vermediler.

Sert yapın alırsınız kaporanızı ama gümrukte bekleme olayı varsa genede onların hatası bır ıs yapılıyorsa ve zaman verılıyorsa karsıya o vakıtde getırmelerı gerekıyor madem yetısmıycek havadan sallamanın alemı yok,sonucta bu bir ticaret..

geç olsun da güç olmasın bende 1.5 ay bekledim.biraz sakin olun burda kalmış 10 15 gün .ağustosun 9 a kadar bekleyin.olmazsa gerekeni yapın.size izmir egemden alırız o zaman

Geri