Bayiden Oyalama mı Yoksa Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler

Hayırlı Olsun Ya Sabır Çekin..

fiyat yükselirse size yansıcak bide

kendi paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek

38 000 e aldım. Bekliyoruz bakalım. Sözleşmenin bir kopyasını vermediler.

Sözleşte tek taraflı olmaz, size de bir suretini vermeleri gerekirdi. Sözleşmeden bir suret isteyin ve bir hukukcuya danışın. Şartlar da lehinize bir durum varsa (hiç sanmıyorum ama) kanuni yaptırımlarınız mutlaka olacaktır, ama şartlar alehinizdeyse yapacak bir şey yok. Unutmamanız gereken en önemli nokta. Bizler müşteriyiz, hayatımız boyunca ancak birkaç kere sıfır araç alabiliriz, ama onlar satıcı, yani devamlı bu işi yapan kişiler o nedenle bizlerden daha tecrübeli oldukları için sözleşmeye gecikme ile ilgili bir maddeyi mutlaka koymuşlardır.

Eğer bayi ali cengiz oyunu yapmıyorsa o zaman şöyle demek lazım "Geç olsun güç olmasın"

Sözleşte tek taraflı olmaz, size de bir suretini vermeleri gerekirdi. Sözleşmeden bir suret isteyin ve bir hukukcuya danışın. Şartlar da lehinize bir durum varsa (hiç sanmıyorum ama) kanuni yaptırımlarınız mutlaka olacaktır, ama şartlar alehinizdeyse yapacak bir şey yok. Unutmamanız gereken en önemli nokta. Bizler müşteriyiz, hayatımız boyunca ancak birkaç kere sıfır araç alabiliriz, ama onlar satıcı, yani devamlı bu işi yapan kişiler o nedenle bizlerden daha tecrübeli oldukları için sözleşmeye gecikme ile ilgili bir maddeyi mutlaka koymuşlardır.

Ben bugüne kadar müşterinin Lehine bir madde görmedim sözleşmelerde. Örnek olacaksa banka sözleşmelerini bir okuyun.

kaporanızı almanız için bağırıp çağırmanız lazım Türkiye de işler böyle çözümleniyor malesef onlar alttan alıp laf kalabalığı yaparsa bu sefer de paranızın gasp edildiğini ve arabanızı alamadığınızı söyleyin 9 ağustos a kadar getirdiniz getirdiniz yoksa sizi tüketici koruma ya vereceğim diye çıkışırsanız herşey yoluna girecektir

o arabanın gelip gelmeyeceğide belli değilm.. o yüzden renkten caydım başka bir rengi yarın alıyorum. hayırlısı budur belki..

Geri