Bayan Sürücülere Saygi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atuncer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bncede bayan sürücülere saygı tmm tehlikeli olanlar war ama :D

Birazcik Bayanlara Saygi Onlara Yapilan Saygi Analara Yapilan Saygidir Bence
yakup abı dogru soluyosun saygı:good:

arkamıza veya önümüze almamakta fayda var diyorum:D :D :D

bugun yine cinlerim tepemi cıktı
taksici tek yön sokakta ters yönden gelip müşteri indiriyor
sokakta dar ,eşim geçemedi
burdan tır geçer bilmiyorsan kullanma falan fian
mecburen inip bağırmak zorunda kaldım
birden reaksiyonlar değişiyor
bayan sürücüleri bir aşağama moduna giriyorlar
ticari araçın diğer araçardan üstünlükleri varmiş gibi tavir takınmaları beni
hasta ediyor.
erkek bayan saygıda fark etmez
ama terbiyesizlikte bayan tek görünce aslan kesiliyorlar

evet sonuna kadar katılıyorum benımde esım araba kullanıyor ama malesef bu magandalardan nedır cektıgımız yanı ınsan bıraz dusunur kendı hanımı veya kardesı olsa ne yapacaklar acaba bırde araba kullanmayı yenı ogrenen erkekler bır sey ıspat edeceklermıs gıbı sert korna basmalar falan cok ayıp gercekten

her zaman diyorum. trafikte sivil robocop(sonsuz yetkili ve sorgulamasız) polisler olcak. bu gibileri araçtan indirip vercek zopayı, arabanında camını çerçevesini un ufak edecek. bak bi daha yapabiliyo mu maganda.

her zaman diyorum. trafikte sivil robocop(sonsuz yetkili ve sorgulamasız) polisler olcak. bu gibileri araçtan indirip vercek zopayı, arabanında camını çerçevesini un ufak edecek. bak bi daha yapabiliyo mu maganda.

aynen katılıyorum:alkis:

Aha yeniçeri de benim kafadan. Şiddete karşıyım ama şiddet yapıp başka canları yakanlara, el kadar çocukları öksüz ve yetim bırakanlara verecen sopayı.:alkis:

bence bayan yada erkek ayrımı yapmadan tüm sürücülere saygılı olsak kazalar yaşanmaz....
fakat kendi egosu uğruna çok aptalca davranan sürücüleride unutmamak lazım....

Geri