Bayan Sürücülere Saygi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atuncer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kadınlara daha saygılı olmak gerekir ama ışıklarda beklerken öndeki araçla arasında 4 araçlık mesafe bırakıp aynadan saçını başını düzelten yeşil yanınca kalkana kdar kırmızı yanan sonra bidahaki yeşilde korna zoruyla kalkıp iki arabanın dönebiliceği yerden tek başına 10 saatte dönüp döndükten sonrada aynı hızda devam eden bi hanfendi isterse cumhurbaşkanının karısı olsun sıkıştırırmda kornada çalarım önüne de kırarım araba kullanıyorsa arabasını kullansın saçını başını düzeltip makyaj yapmasın
bide otobanda orta şeritte 60 la giderken elindeki telefonu kurcalayan bayan vardı otobandaki hiz orta şeritte bile 130 civarındayken hanfendi 60 la orta şeritte mesaj yazıyordu sonra kadınlar daha az kaza yapıyor diyorlar tabi az kaza yapar kendi 60 la gidiyor arkadan 120 le gelen adam direksyonu kırıyor yandakinin üstüne çıkıyor

Aydın bey bu mesaj size değil yanlış anlamayın ben dün karşılaştığım bikaç örneği göstermek istedim onun haricinde düzgün kullanan yada acemilikten kullanmayan hanfendilere saygımız sonsuz

bayanlara saygımız sonsuz tabı ama bazen ole ımrendıklerı oluyokı mını coper s 106 gtı kullanan bayanlar goruyorum helal olsun dıyorum ama sadece bayanlara yapılmıyo sıkıstırma ama ne yapmaya calısıyolar anlamıyom yollar bızım paylasılamıyor anlam veremıyom yazık:(

Ben sadece trafik akışına uymayan (mesela iki şeridin ortasından giden) şöförlere şerit eğitimi veririm trafikte. Bayan erkek farketmez. Sağından geçen önüne kırarım, o da şeridine girer. Onun dışında bayan şöförlere extra dikkat ve sabır gösteririm, ne de olsa bayandır der geçerim.

Bayan şöförler için de bir uyarı, ulus heykel taraflarına zorda kalmadıkça uğramasınlar akşam saatlerinde, taksiciler bile sıkıştırıyor orda. Nasıl bir mantıkdır anlamak güç tabi.

arkadaşlar ben de saygılı olunmasından yanayım sadece bayanlara değil herkese ama şu da bir gerçekki erkek olsun bayan olsun bazen gerçekten adamın kafasını çizdiriyorlar...

ben mümkün olduğunca uzak geçiyorum (arabamı seviyorum)

arkadaşıma sonuna kadar katılıyorumm çok doğru söylüyorr :) tamam saygı göstercez tabii ki de ama trafikte çıldırtıyolar resmen yaa halende ısrarcıyım 10/9 unun yeteneği yok araba konusunda :)

Kimse bu mereti anasının karnında öğrenmedi. Hepimiz kendimizi çok iyi şoför olarak görüyoruz ama biz hiç mi hata yapmıyoruz? Sırf bayanlara değil herkese karşı saygılı olalım.

bayan sürücülerden değil sıkıstırmak gördüğüm zaman mümkün oldugunca kacarım.2 kere carptılar arabama.yalnız tabi o sıkıstıran serefsizlerin yatacak yerleri yok.insan canına kast ediyorlar.

ben bayanların araba kullanmasını seviyorum...hoş oluyor...hatalarda olsa erkeklerde çok hata yapıyor...sadece bayan diye küçümsemek güzel birşey değil onlarında bizden iyi araba kullananları var...ayrıca bizde de onlardan kötü araba kullananlar var...her ne olursa olsun karşıdakinin bir bayan olduğunu unutmamak gerek...erkeğe yakışan asaletini koruyup nazik olmaktır...bazen görüyorum sözüm meclisten dışarı resmen bir ayı var karşımda kadına bağırıp çağırıyor...doğru birşey değil

Trafikte bayan sürücüleri sıkıştırmalarını hiç anlamıyorum bayan sürücü olduğunu görünce sıkıştırmalar gaza yüklenmeler felan filan o sıkıştıranların annesi bacısı trafiğe çıksa başkalarıda onları sıkıştırsa çokmu hoş olacak...

Bide bir acemi olarak sesleniyorum benden uzak durun acımam arabaya sıkıştıranlara gömerim valla :D (Aslında acemi değilimde ehliyeti yeni alanlara acemi gözüyle bakıyorlarda bende psikolojik olarak etkilendim)

Geri