baskı balata ve hız.

DV-011 abicim istediğin tüm yedek parcaları www.opelparcaci.com dan temin edebilirsin 150 ytl altına gümrük ödemiyosun kargoda 30-40 ytl tutuyo ben rolenti ayarlayıcısı gönderttim burda 225 ytl dediler ben 70+15(kargo) ile hallettim işi. İnternet sitesinde göremezsen ürünü telefonla ara onlarda herşey var gönderiyolar
kolay gelsin

gümrük zaten yurtdışından gelen mallara ödeni. bu şirket istanbulda değil mi? üke içince gümrük olur :D

bendeki 96 astrada performans düşüklüğü vardı. eskiden baskı balata bittikken 2. viteste 100 yapardı değiştikten sonrada 100 yapıyor. araç 110bindeydi ve orjinal balatasıydı. ama baskı balata değişmeden 100km hıza gelmek için çok aşırı zaman geçiyordu. ayrıca burada 4tane servise gittim. dediğiniz 5. vites olayını denediler. araba hemen stop etti. bence bu 5. vitese atarak deneme olayı mantıklı değil. zaten bunu deneyip baskı balata sağlam diyorlar, sorunu başka yerde arıyorlar. ben inatla değiştirin dedim baskı balatamı ve eski performansıma kavuştum.benden söylemesi, araç yüksek devirlere zor çıkıyorsa baskı balata sorunu olabilir.

eskiden gri 205gti aracım vardı. ondada performans düşüklüğü vardı ama çok azdı. değiştirmeye karar verdim. hafta başı gidecektim, hafta sonu baskı balata içten perçimleri kırılmış. ses yapmaya başladı. hafta sonu değiştirttim. değişmeden 1hafta öncede 5. vites olayını denediler. yine aniden stop etti. ustam sağlam demişti ama... markadan markaya değişir aslında ama ben size tecrübelerimi yazdım.

20-30km ile giderken aracı 5. vitese al gaza sonuna kadar bas devir göstergesi, hız göstergesi ile alakasız bir oranda yükselirse baskı balatan kaçırıyordur değiştirirsin.Onun öncesinde gerek yok.
bence markadan markaya değişir ama benim araçlarımda dediğini denediler. hemde durarak 5. viteste denediler sağlam demişlerdi...

bakayım o parçacıya. gümrük ödemem ben elden getirtirim sorun olmaz benim için. bitek getirecek kişiye kargolıyacaklar okadar. yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri