Baskı balata ve debriyaj sertliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barrris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

barrris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 vectra c var bende 130,000 de baskı balata değişti ama debriyaj çok sert geliyor normalde değiştiğinde yumuşamaz mı? yumuşar diye biraz bindim ama sanki dahada sertleşti biz çözümü var mı nasıl yumuşatabilirim

baskı değiştiğinde debriyajın yumuşaması lazımdı bir terslik var. Ben her baskı balata değişiminden sonra şok geçiriyorum. Gaz pedalı gibi oluyor nerdeyse

arkadaşlar 2004 vectra c var bende 130,000 de baskı balata değişti ama debriyaj çok sert geliyor normalde değiştiğinde yumuşamaz mı? yumuşar diye biraz bindim ama sanki dahada sertleşti biz çözümü var mı nasıl yumuşatabilirim

bilyaya bakıldımı. baskı balata hangi marka kullanıldı ? yapılan detayları öğrenmek lazım. ben bizim vectranın debriyajını durup dururken bittiği için değiştirdim. debriyaj pamuk gibi. dayımda corsa d var 2011 model onun bile debriyajından yumuşak geliyor...

baskı balata bilyelerinde sorun olablir mi acep ?

bılya degısımı yapılmadı ıse bıde baskı balata ıscılıgı guzel degılse olabılır gıbıme gelıyo..

Ne marka takıldı.Forumdan aklımda kaldığı kadarıyla Luk olanlar yumuşak Sachs olanlar daha sertti diye değiştirenler söylemişti.Ama İkiside kaliteli marka

Ben de değiştireceğim yakın zamanda..Sachs marka var elimde debriyaj seti..Şanzıman yağı da almıştım 2 lt..Onu da değiştireceğim birlikte..Yalnız merak ettiğim konu, bilyalar mı daha çabuk eskiyor yoksa balata mı?

Ne marka takıldı.Forumdan aklımda kaldığı kadarıyla Luk olanlar yumuşak Sachs olanlar daha sertti diye değiştirenler söylemişti.Ama İkiside kaliteli marka
bununla bende karşılaştım. luk un daha yumuşak olduğunu söyleyebilirim.

bılyayı 2 baskı degısımınde bır degıstırın dıyolar bılyada baskıda kullanıma baglı bıtmesı cok debrıyajda tutarsan ayagını bılyayıda balatayıda bıtırırsın mesela benım aracımda baskı eskı olmamasına ragmen bılyayı dagıtmıstı

arkadaşlar hangi marka bilmiyorum bilyalarda değişmedi şuan mevcut durumu düzeltmem için ne önerirsiniz yeniden baskı balata almak biraz garip gelitor bu olayın düzelme gibi bir durumu olabilir mi?

Geri