Baskı - Balata - Triger için tavsiye.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın baskı balata bilya ve trigerini değiştirmeye karar verdim.
Servis fiyatlarını da aldım.

Ama parçaları ben alırsam daha uygun olacağını sanıyorum. Onun için size bi kaç soru soracağım.

Öncelikle aracım 1.6 ve X motor.

1. parçaları almak için opelgm.com adresi güvenilir mi?
  2. Debriyaj bilyası dedikleri - http://www.opelgm.com/Opel-Astra-G-Hidrolik-Debriyaj-Rulmani,PR-265.html - bu parça mı.
  3. Alacağım ürünler doğru mu?
Not : Bunlara devirdaim vs. dahil değil. Onlar da değişecekse duruma göre bakacaz.

İşçilik fiyatları da şu :

1. Triger için 75 TL
  2. Baskı balata için 150
Toplamda bu şekilde olursa 800 - 850 arası bişey tutuyor.
Almam gereken başka birşey var mı? Servisteki fiyatı 1.250 felan çıkıyor.

Ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
118.000

benim arabada fazla bağırmaya başladı da ,140.000 de bende baskı balatayı değiştirecem heralde,,gerçi servise gidemedim daha

yok mu bi tavsiye arkadaşlar

Opel gmin parçalarına bende baktım.Piyasaya göre fiyatları uygun ama alışveriş yapmadığım için güvenlimidir bilemem.İşçilik fiyatlarına gelince onlarda uygun fakat triger değişimi yaptırırken mutlaka devirdaimide değiştirmelisin.

opelgm.com hakkında bilgi bekliyorum arkadaşlar :)

arkadaşlar forumda hareket mi yok yoksa sorumun cevabı çok mu zor anlamadım. parçaları almak için sizin yorumlarınızı bekliyorum. Bu parçalar doğru parçalar mı. Opelgm.com dan alırsam sıkıntı çıkar mı??

Ben bu siteden alışveriş yapmadım ama alınacak yanlış bir ürün sizi çok sıkıntıya düşürecektir. Bende malzemeleri dışarıdan alıp sadece işçilik veriyordum ama yanlış verilen buji yüzünden baya uğraşmıştım size tavsiyem öncelikle özel servisleri araştırın ürünleri inceleyin orjinal ise servisten malzemeleri alıp değiştirin.

ürünler için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri