Arabayı aldım alalı nihayet geçen gün baskı balata değişimine gittim.Araba lifte kalkınca usta geldi alt takımıda yapalım dedi baktım tekerlerde boşluk var.Malum genelde birşey için gidersin başka sorunlarda çıkar bende yap dedim ustaya ne gerekirse.Yapılanları yazıyorum arkadaşlar bilgi sahibi olsun.
Baskı balata luk marka :225 tl
4ad oynak fişek :80 tl
2ad terazi lastik sanırım :10 tl
2ad zrot delphi :40 tl
2ad ön amortisör takozu febi marka:70 tl (Bu biraz pahalıya geldi)
2ad benzin havalandırma hortumu :50 tl (Baktım yırtıktı ne olur ne olmaz dedim)
kelepçe sprey 10tl falan parçalar vade farkıyla taksitle 500 tl tuttu
İşçilik 300 tl (sanırım buda biraz fazla).Ama baya parça söküldü takıldı arka aks ve poryalar söküldü.Umduğumdan iyi olduğu için işçiliğede ses etmedim artık.
Sonuç:Baskı balata ilk değişim tahminimce orj.gm çıktı içinden.Çekiş daha iyi oldu pedal biraz yumuşadı ama çok değil.Bilye iyiydi değişmedi.Volant iyiydi torna yapılmadı
Arkadan bozuk yollardan geçince lakırtı geliyordu oda kesildi.Kısaca konfor arttı
Toplamda 800 tl masrafa değermi tartışılır ama bence değdi ve tabi benim maddi olarak yamulmam dışında
Baskı balata luk marka :225 tl
4ad oynak fişek :80 tl
2ad terazi lastik sanırım :10 tl
2ad zrot delphi :40 tl
2ad ön amortisör takozu febi marka:70 tl (Bu biraz pahalıya geldi)
2ad benzin havalandırma hortumu :50 tl (Baktım yırtıktı ne olur ne olmaz dedim)
kelepçe sprey 10tl falan parçalar vade farkıyla taksitle 500 tl tuttu
İşçilik 300 tl (sanırım buda biraz fazla).Ama baya parça söküldü takıldı arka aks ve poryalar söküldü.Umduğumdan iyi olduğu için işçiliğede ses etmedim artık.
Sonuç:Baskı balata ilk değişim tahminimce orj.gm çıktı içinden.Çekiş daha iyi oldu pedal biraz yumuşadı ama çok değil.Bilye iyiydi değişmedi.Volant iyiydi torna yapılmadı
Arkadan bozuk yollardan geçince lakırtı geliyordu oda kesildi.Kısaca konfor arttı
Toplamda 800 tl masrafa değermi tartışılır ama bence değdi ve tabi benim maddi olarak yamulmam dışında