Başın Sagolsun Mehmet Gazihan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
basınız sagolsun mekanı cennet olsun kalanlara allahtan sabır

Sizler sağolun arkadaşlar..Allah sizlere ve sevdiklerinize uzun ömürler, bu acıyıda en gecinden verir inş..

Yusuf, nerden geldiğimizi ve nereye gideceğimizi tereddütsüz idrak ettiğimiz sürece bu yaşananlar çok fazla etkilemiyor insanı..Ama kendi ellerimle defnettiğim halde hala onun telefonu aradığında çalan melodiyi duyunca efendim baba diye açıyorum cebi ):

Allah ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..

yazdıklarını okuyunca içim bi garip oldu.başın sağolsun..mekanı cennet olur inşallah...

Ama kendi ellerimle defnettiğim halde hala onun telefonu aradığında çalan melodiyi duyunca efendim baba diye açıyorum cebi ):

Ben annemi 20 Mayıs 2002'de kaybettim.. Telefon hattını o tarihten itibaren ablam kullanmaya başladı ve halen benim telefonumda annem olarak kayıtlı.. Hiçbirzamanda değiştirmeyi düşünmedim

basınız sagolsun,Allah mekanını cennet etsin inşallah.

Sizler Sağolun Arkadaşlar..Allah hepinizden razı olsun..

Yavuz aga Rahmetli Valide hanım için Allah tan Rahmet, geride kalanlara sıhhat ve selamet diliyorum..

kötü bir durum ama kaçışı yok yapacak bişeyde yok doğanın kanunu gerçi biz ne deskte boş çok çok üzüldüm.Bilirim sevdiğimiz insanları yitirmeyi çok çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin...

Başın sağolsun hocam

Başınız sağolsun Allah size daha büyük bir acı yaşatmasın

basın sagolsun

Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.

Geri