• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Başıma Gelenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese selamlar aracım astra g 1.4 16 ve 2003 model
ya kardeşler nedir çektiğim bilmiyorum aracım çok zorlanarak çalışıyor
yolda giderken ayağımı debriyaja atıyorum stop ediyor. dünden beri evin önünde kaldı çok zor çalışıyor ve sürekli gaz vermem gerekiyor ekranda musluk şeklindeki vanaya benzer arıza ışığı yakıyor, beni bayılttı maddi yönden yalnız egr denen meret çalışmıyor bunları yaparmı hem beznzinde hemde lpgde durumlar aynı yardımlarınızı bekliyorum

gaz ayarı düzgün yapılmamış zengil yada fakir karışım arızası yapmış gaz ayarınızı yaptırın

benzinde sorun varmı ?

yanlış gaz ayarı benzindede sıkıntı yaratıyor tecrübe ile sabit

yanlış gaz ayarı benzini etkilemez. yanlış montaj gaz ayarını ve benzini etkiler.
önce aracın arıza kodunu bilmek lazım onu öğrenin size daha detaylı bilgi verelim. o lambayı yakan çokca hata kodu var direk lpg'den demek yanlış. egr genelde sorun yaratır. belki bobinde sorun var. farazi farazi muhabbet olur arıza kodu bilmeden...

arkadaşlar sanayiyi götürdüm usta baktı egr çalışmıyor dedi .egr yi söktü araba çok rahat çalışmaya başladı ama biraz gürültülü tabii bende iş yerine gelir gelmez hemen netten egr siparişi verdim. gelsin takayım durumu burdan paylaşırım

murat abi arızanın sebeini bulduğunuza sevindim. ne güzel, sipariş de vermişsiniz.

ancak bu arızayı ileride tekrar etme olasılığı yüksek. opelde egr kronik arızalardan. bu egr illetini iptal ettirin derim. işini iyi bilen ustalar egr'yi söküp yerine körleyecek birşey monte ediyorlar. ya da egr ile manifold arasına kör tapa monte ediyorlar. forumda bununla ilgili bir çok konu var. incelemenizi tavsiye ederim.

ha orjinal olsun, egr olsun derseniz de saygı duyarım ;)

sac conta ile körleyin. yarardan çok zararı var egr'nin Türkiye şartlarında...

EGR motor sesini çoğaltıyor mu?

Geri