• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Başıma Gelenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar 1.4 16v club modellerinde egr iptal edilemez çünkü aynı zamanda rölanti sensörüdür. kapatırsanız araç boğulur çalışmaz diye biliyorum

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:46 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:44 ----------

EGR motor sesini çoğaltıyor mu?

evet maalesef çok fazla bağırtıyor

nihayet düzeldi

murat abi arızanın sebeini bulduğunuza sevindim. ne güzel, sipariş de vermişsiniz.

ancak bu arızayı ileride tekrar etme olasılığı yüksek. opelde egr kronik arızalardan. bu egr illetini iptal ettirin derim. işini iyi bilen ustalar egr'yi söküp yerine körleyecek birşey monte ediyorlar. ya da egr ile manifold arasına kör tapa monte ediyorlar. forumda bununla ilgili bir çok konu var. incelemenizi tavsiye ederim.

ha orjinal olsun, egr olsun derseniz de saygı duyarım ;)

arkadaşlar egr geldi kendim taktım eski egr inannılmaz şekilde kurum bağlamıştı. açık şekilde çalıştırdım ama maalesef eski egr çalışmadı
yenisini taktım. Şükürler olsun ki her şey düzeldi. artık stop felan etmiyor bağırmıyor çekişte çok güzel oldu eskiden 3 ile zor çıktığım rampaları nerdeyse 5 ile çıkıyorum( Nazar değmesin) inşallah sorunu benimki gibi olanlar bence öncelikle egr ye baktırsınlar herkese kazasız belasız günler dilerim.

geçmiş olsun.

Geri