Bankaya bile çıplak gidiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
komedıye bak ya saka gıbı
bızım bı arkadas var hep jöle surer cıkar dısarı
artık orda baska bı tarafınada jöle surer guzel gorunke ıcın pyahahhaha :D

bende filmi az once izledim cengiz abi. fenasınız vallahi. :D

bende filmi az once izledim cengiz abi. fenasınız vallahi. :D
nerde izledin melih vcd ya da dvd sini mi aldın asıl sen fenasın :D

abi bizim bi arkadasta izledim. adı da cıplaklar adası sanırım. fransız yapımı. fırında calısan genc cıft ev bakıolar fln. oyle uygun dıye alıolar bı yaslı cıftten. hatta orda gulusuyolar evın tanıtım resımlerıne bakarken satıcının cıplak fotoları fln var sanırım evde. neyse. oyle alıolar. ilk kadın cocuklarla gıdıyo. vapurda herkes soyunmaya baslıo asıl orda yarıldım :D kadın dumur durumda. sonra yandaki ciftle baslıo samımıyete falan. heralde dogru fılmı anlatıyorum. demin izledim cunku. eve geldiğim için net ismini soyleyemiyorum:)

abi bizim bi arkadasta izledim. adı da cıplaklar adası sanırım. fransız yapımı. fırında calısan genc cıft ev bakıolar fln. oyle uygun dıye alıolar bı yaslı cıftten. hatta orda gulusuyolar evın tanıtım resımlerıne bakarken satıcının cıplak fotoları fln var sanırım evde. neyse. oyle alıolar. ilk kadın cocuklarla gıdıyo. vapurda herkes soyunmaya baslıo asıl orda yarıldım :D kadın dumur durumda. sonra yandaki ciftle baslıo samımıyete falan. heralde dogru fılmı anlatıyorum. demin izledim cunku. eve geldiğim için net ismini soyleyemiyorum:)
:D evet evet o film yakında ben de ev alırım oradan sayısal cıksın da :kop:

Geri