Banana Silecek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lapsetur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olurmu abim şakır şakır yağan yağmurda 3.kademede 5 liralık muz silecek ne hale geliyor biliyormusun.ben yaşadım lastik koptu gitti .plastik camı çizdi ve önümü göremediğim için sağa çekip yağmurun dinmesini bekledim.silecek bence hayati bir parça

Peki, corsa c nin silecek öçileri nedir?

Peki, corsa c nin silecek öçileri nedir?

Sürücü tarafı 51 cm yolcu tarafı 45 cm.

Ben iyice kararsız kaldım bu konuda. Bugün sanayi'ye bir uğrayayım

Ucuza kaçılabilir niye kaçılmasın. Sonuçta bu otomobilin hayati bir parçası değil. Bende hepsi burada.com dan almıştım banana silecek (silbak). 1-1,5 sene rahat ve sorunsuz kullandım. Hala kullanıyorum ama şimdi artık biraz ses yapıyor.
Adi bir silecek bir sezonda kaç defa kullanılır? Bence yüzlerce kez. Bazı araçların ön camları dikkatli incelenirse ışık vurduğunda kuru havada bile silgeçlerin çalıştığı alan puslu puslu veya çizik çizik görülür. Bunun nedeni adi veya zamanında değiştirilmeyen silgeçler olabilir mi? Kim ne derse desin bence silgeçler hayati parçadır, her sene en az bir kere silgeçleri değiştiririm.

Adi bir silecek bir sezonda kaç defa kullanılır? Bence yüzlerce kez. Bazı araçların ön camları dikkatli incelenirse ışık vurduğunda kuru havada bile silgeçlerin çalıştığı alan puslu puslu veya çizik çizik görülür. Bunun nedeni adi veya zamanında değiştirilmeyen silgeçler olabilir mi? Kim ne derse desin bence silgeçler hayati parçadır, her sene en az bir kere silgeçleri değiştiririm.

Benim bahsettiğim silecek adi bir silecek olmasa gerek. Bahsettiğim marka orjinal opelin olmayabilir ama o kadarda kalitesiz değil. Silbak marka. Burda benim bahsettiğim olay, gidipte aracın üstündeki sileceğe 70-80 TL verileceğine, 15-20 TL yede muadili alınabilir. Bu sileceği 1,5 senedir kullanıyorum, sizce azmı! Halada kullanıyorum. Ses yapmasına gelince, yazın 2 hafta falan yaz sıcağında kaldı ve deforme oldu. Buda gayet normal.

Silecek lastiklerinin üzerleri camda kolay kayması ve iyi netice alınması amacıyla kimyasal madde ile kaplıdır, o nedenle sabunla temizlenmesi de tavsiye edilmez. Değişim süresi de yılda en az bir keredir. Malüm İzmir'de havalar daha sıcak olduğu için değişim süresi daha da kısalabiliyor.

Ucuza kaçılabilir niye kaçılmasın. Sonuçta bu otomobilin hayati bir parçası değil. Bende hepsi burada.com dan almıştım banana silecek (silbak). 1-1,5 sene rahat ve sorunsuz kullandım. Hala kullanıyorum ama şimdi artık biraz ses yapıyor.

olur mu silecekler bi arabanın en önemli parçalarından biridir :eek:

Son düzenleme:
Arka silecek süpürgesini değiştireyim dedim süpürgeyi çıkartmaya çalışırken fark ettimki aracın bir önceki sahibi silecek kolunun içindeki çıtçıtları kırmış ve süpürgeyi üzerine yapıştırmış. Şimdi silecek koluda almam gerekiyor.

Silecek kolunu çıkarmaya çalıştım somunu söktüm fakat yerinden çıkartamadım sanırım servis'de değiştirtmem gerekecek

sileceğin kalitesi çok çok mühim önceki sileceklerim bana sileckdi markasını bilmiyorum ama o kadar hor kullanmama rağmen camı tertezmi temizliyrodu hiç bir şeyide yokken battıya gidip bakıma somuşken silecekleride değiştiriyim dedim aksesuarcıdan yeni silecekler taktırdım gene bana ama bu silecekler rezil berbat camda yağmur yağdımısuyu atamıyor camda kocaman bu birikintisi gibi iz yapıyor.. yani kalite çok mühim...

Geri