Balkonumda neler olmuş hey hat !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çetin elini sürme kanka!! eğer annesi senin kokunu alırsa bidaha yumurtalara dokunmama olasılığı yüksek!..

Öğrenci evinde kaldığım zamanlar bizim balkonada yapıyorlardı bunu. Zaten oraya yumurtlamakla hata etmiş kuşcağız, bir hatada sen yapma elleyerek. Ama kuru ot bulup yakınlara atmak mantıklı geldi banada..Ayrıca yakınlarda baykuşların uçtuğunu görürsen fazla endişelenmene gerek kalmayacak :D Yumurtaları afiyetle yiyorlar, hatta yavrularıda :(

dedigim gibi abi hiç bişey yapma balkonun bi köşesine ot çöp at yada hiç elleme:)
bırak kalsın bence:)

bence hiç uğraşmayın.. hatta elinizi kesinlikle yumurtalara sürmeyin.. annesi halleder durumu ;)

Kendi haline bırak, bizim Ankara'daki evin balkonunda her yıl birkaç kez yaşanan bir olay.

tebrikler baba olacaksın :D

orda bısey olmaz o otu copu toplar daha besler sagını solunu her uctugunda gelırken agzına bak doludur sıcım cop naylon cubuk ne bulursa yuvaya ceker getırır o yavrularıda buyutup ucurur
ucurana kadar rahatsız etme yerını degıstırme yadırgarsa yumurtaları asagı atabılır........
bızım balkondakı klımanın dıs unıtesıne ustune her yıl mısafır gelır
oraya yer yaptım her yıl 2 yavru ucuyor :)

bncede elleme :)

balkonda yuvadan uzak biyere yuva yapabilecek bişeyler bide yemesi içmesi için bişeyler koy ama yuvaya yakın olmasın.Bizim balkonda da var kumrular.Ben evcil kuşummuş gibi onlar yuvadan ayrılınca yuvanın uzağına buğday felan bırakıyorum..

ya ne cok güvercin sever varmış tamam tamam elleyen güvercin olsun :)

Geri