Balikçilik

KentucKy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ANKARA da çeşitli göl gölet akarsularda balık avlayanlarımız varmı varsa ben bu hobiye merak sarmış biri olarak bana bilgiler verirmi ne gibi oltalar hangi mekanlarda nasıl atılır.Grupları varsa benide aralarına çaylak alırlarmı:):):)

Ben özellikle yaz aylarında nerdeyse herdün balığa giderim.Bizim köyün yakınında (Uşak a 10 km) bi göl var.Arkadaşlarla sabah 4-5 te falan gideriz.Manisa da ise Demirköprü baraj gölü var(Salihli-Demirci civarı) oraya arada bir gideriz.Tam bi hastalık valla bu iş ...

bende kapıldım abi ama yardım lazım.bilmiyorum bi bilgim yok.yayın sazan turna yakalandığını biliyorum ankarada.sizin orda ne çıkıyor?

Kaya balığı,yayın balığı,kılıç balığı çıkardığımız bile oldu birinde ...

süpermiş

walla ben bi araçok heves yaptım ama sonuç hep hüzünnn :)

06bb2655' Alıntı:
Arkadaşlar ANKARA da çeşitli göl gölet akarsularda balık avlayanlarımız varmı varsa ben bu hobiye merak sarmış biri olarak bana bilgiler verirmi ne gibi oltalar hangi mekanlarda nasıl atılır.Grupları varsa benide aralarına çaylak alırlarmı:):):)

yaz aylarında memlekete giderken(kırşehir/kaman) kesikköprü barajı tarafından gidilio.ankaraya yaklaşık 100 km eğer düşünürsen o tarafa git.tabi daha yakın yerlerde var
tavsiyem yanında bu işden anlayan biriyle gitmen.yoksa işin zor...

Biz genelde dip oltası kullanıyoruz (küspeli) ama makaralı oltalarımız da var ...

kenangocmen88' Alıntı:
yaz aylarında memlekete giderken(kırşehir/kaman) kesikköprü barajı tarafından gidilio.ankaraya yaklaşık 100 km eğer düşünürsen o tarafa git.tabi daha yakın yerlerde var
tavsiyem yanında bu işden anlayan biriyle gitmen.yoksa işin zor...
tabi her işin bi üstadı var öğrenmek şart.

gokalp' Alıntı:
walla ben bi araçok heves yaptım ama sonuç hep hüzünnn :)

:good: :) :alkis:

ömrümde didim de (yazlık) bir adet levrek tutmuşlugum var.. onuda anneme pişirtip kendim yemiştim :) güzel bi duygu tadı ap ayrı oluyo :)

Geri