balata değişimi

mustafa57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sol öntekerden ses geliyordu sanayide baktırdım balatalar bitmiş. GEC marka balata takıldı 45 balata 20 de işcilik aldılar. GEC marka balata nasıldır. şimdilik frenler tam iyi değil balata alışınca düzelir dedi usta. birde diskleri temizletmeye gerek yok dedi. önceki ses gitti fakat bazen tırrrr diye bi ses geliyor acaba disk teki çiziklerden olurmu. aynı ustaya gitti orda hiç ses yapmadı usta birşey yok dedi. ilerde başıma daha fazla iş açmasın.

(internette baktım GEC marka balata 25 YTL opelparçacıda)

taktırmadan önce konu açsaydınız keşke... bu markayı ilk kez duydum iyi mi kötü mü bilmiyorum...

mustafa kardeş geçen hafta aynı şey başıma geldi. 5000 km önce şu an markasını hatırlamadığım bir balata takmıştı usta sağ önden sürtme sesi gelmeye başlayınca tekrar gittim balataların ikisi de yerinden çıkmış boşta duruyordu o halde nasıl fren tutuyormuş tamirci de şaşırdı bende şok oldum anlayacağın bizi allah korumuş. fren işi ciddi bir iş senin yerinde olsam ki ben öyle yapıyorum markasını bilmediğim fren aksamı kullanmam.

tekerlekleri sökmüş bulunduk. o an yapacak başka şansımda yoktu. artık katlanacağız fakat tırrr. diye ses gelmese . olmassa tekrar sökdürecem

Geri