Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar,
C'mon 1.3 dizel'in 15.000 bakimina 450 YTL vermis bulunmaktayim. En fazla parayi tutan ise sanirim yag filtresiydi. (150 YTL) bu rakamda herhangi bir extra yoktu. Sadece standart bakim masraflari yani![]()
bu servis tam olarak nerede bana tarif edebilir misin bende aldığım aracı bakıma sokucam,şimdiden sağol...Kayseride opel servise sordum 380 ytl (yağ,hava polen,benzin filtresi,4 buji, yağ değişimi.)
Aynısını özel serviste (Merkez opel) 120 Ytl yaptırdım.
aracınızın bakım fatura detayını yazabilirmisiniz. neler değişmiş kaça benim aracımında 60.000 bakımı yaklaştı. benim için bir örnek teşkil eder.arkadaslar benim bildigim artik ozel servis yetkili servis gibi bir ayrim kalamdi... bu ikisi de eger sertiflkali kisi calistiriyorsa orjinal parca kullanmak kaydiyla garantinin devamliligini saglayabiliyor... oyle illa ki satis da yapan bir opel bayii ne gtimek sarti yok... iyice bir arastirin derim ben... opel ozel servisler de ayni an da yetkilidir son kanuna gore...benim hic ihtiyacim olmadi arac sagolsun bana garantili olanlar disinda oyle pek masraf cikartmadi... bu arada ben 60000 bakimini 350 ytl ye bayi ye yaptirdim ki c.mon nasil 450 olmus hem de 15000 bakimi hayret...