bakım serviste mi yoksa kendim mi yapayım

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
bir kaç gündür aklımı kurcalıyor birde size sorayım dedim şimdi elimden iş gelir aracın bakımını garajda kendim mi yapsam yoksa servise mi götürsem servis 702 tl fiyat çıkardı açıkcası çok geldi kendim yaparsam da 245e geliyor bütün alet edevatlar var sizce satarken ki servis bakımlı sözüne değer mi

Çağatay elinden geliyor ise ufak ufak kafana göre kendin yap derim. Şu da bir gerçek ki mal her zaman alıcıya satılır... ölü soyucu için her zaman bir neden bir sebep bulur... ;)

Çağatay elinden geliyor ise ufak ufak kafana göre kendin yap derim. Şu da bir gerçek ki mal her zaman alıcıya satılır... ölü soyucu için her zaman bir neden bir sebep bulur... ;)

abi bizim garajda geçen yıl arkadaşın otomatik şanzımanı indirip tamir ettim o konuda sıkıntı yok kafamı hep şu servis bakımlı olayı kurcaladı ama dediğiniz gibi ölücü üzrinde ki toz tanesinden bile fiyat kırmaya bakar:)

Ya adamlar bir şekilde bir bahane buluyorlar. Şimdi yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama ben bir vidayı kendim sıkar iken kırk kere kontrol ederim. Ama bu işi yapan adam sıkar geçer gider. Bir daha da bakmaz bile. O yüzden maşallah elinden anlaşılan bu iş geliyor kafana göre takıl derim ;)

bir kaç gündür aklımı kurcalıyor birde size sorayım dedim şimdi elimden iş gelir aracın bakımını garajda kendim mi yapsam yoksa servise mi götürsem servis 702 tl fiyat çıkardı açıkcası çok geldi kendim yaparsam da 245e geliyor bütün alet edevatlar var sizce satarken ki servis bakımlı sözüne değer mi
Elinizden geliyorsa kendiniz yapın,paranız cebinizde kalır,strese girmeden kafanıza göre yaparsınız.satarkende servisden değil sahibinden bakımlı diye yazarsınız sonuçta mal alıcıya gider mezarcılar için zaten bahane bulma sıkıntısı olmaz,dert etmeyin,çayı demleyin işe girişin:)kolay gelsin.

2 senedir dükkanda olmayacak bişeyse antin kuntin işlere para vermiyorum.yaptıracaksamda parçayı kendim alıyorum.İşçiliği kiminin parası kiminin duası şeklinde ödüyorum :)

valla kafamdaki karışıklık gitti çok teşekkür ederim kendim yapıcam:)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:10 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:07 ----------

2 senedir dükkanda olmayacak bişeyse antin kuntin işlere para vermiyorum.yaptıracaksamda parçayı kendim alıyorum.İşçiliği kiminin parası kiminin duası şeklinde ödüyorum :)

elden geliyorsa yapmak gerek benimde aklımı satış kurcaladı bizde geen sene arkadaşın arabaya şanzıman ağrızası için gitmediğimiz yer kalmadı 1500 ila 700 tl arası istediler parça parası 100 tl tutuyordu aldık parçaları kaldırdık lifte(eski ev sahibi klasik mercedesi için lift almış) indirdik şanzımanı 2 gündür arabayı yürür hale getirdik haa daha sorunsuz kullanıyor:)

Kim ne derse desin, kendim yapar rahatima bakarim.

Tapatalk Pro

bu arada bizim yağ filtrelerinin anahtarı kaç numara bir tek ondan yok

bu arada bizim yağ filtrelerinin anahtarı kaç numara bir tek ondan yok

27 idi sanirim. El ile yada zincir ile soker-takarim.

Tapatalk Pro

Geri