Bildiğin yağ değişimi bu ya, ne bu 702 lira. YUH.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğin yağ değişimi bu ya, ne bu 702 lira. YUH.
benim en büyük avantajım eski sahibin yeni mercedes slsin klasik olanlarında vardı adamda onun için garaja lift koymuş 27 anahtarı aldım şimdi psikolojim ne zaman derse işe girişicem![]()
VW yetkili servisinde bi arkadaş çalışıyordu. Birader bu işin aslı nedir bi anlat hele dedim. "Parçalar bize sanıldığından çok daha ucuz geliyor, işçilik zaten tırt. Ama müşteriye geçirme konusunda bomba patlıyor. Yapılan maliyetle, edilen kârı görsen dudağın uçuklar" demişti..
Ben küçüklükten beri (hala çok büyük olduğum söylenemez sitedeki yaş gruplarına bakınca) tamirat işlerine meraklıyımdır. Ben küçükken oyuncaklarla oynamazdım. Hemen tornavidayla hücum ederdim. Lise zamanlarında da yazın tanıdık bir ustanın yanında işe başladım. Ver şu anda bi albeaya corsaya astraya civice segman atayım
![]()
Çağaday sen bunu yaparsın,al malzemeleri garajda yap lokma takımın varsa yağ filtresi sorun olmayacaktır. yanlız şu yağları ne yapacağızAlmanyada yağı aldığın yerdeki faturanla gidip eskisini verebiliyordun burda nasıl yapıyorsunuz çoktandır aklımda yazamadım vesile olmuş oldu bilginizi bekliyorum sonuçta bilen bilir çevreciyim
![]()
Şanzıman indiripde bakımı kendim yapayimmi diye soruyorsun.![]()
segman işine daha giremedim ben ama ayalım garajımda bir klasik aracı toplamakbu arada benim araçta box var muayede sıkıntı olur mu tuv onaylı box