Bakım masrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar şu yıllık bakım masraflarını paylaşalım her servis aynı mı? 430 tl bana uçuk geldi biraz size kaça patladı.

yıllık bakım da neye bakıyorlar biraz daha ayrıntı verin bence.sadece yağ yakıt filtreleri filansa gerçekten uçuk. ama işin içine disk balata ne bileyim triger filan giriyorsa gayet iyi

yağ, yağ filitresi, polen filitresi, hava filitresi, cam suyu, fren balatası temizliği ve bir iki tırt iş daha. 323 Tl. Bursa- Neskar Opel. Araç Astra H Sedan 2009 1.6 16 V.

çok pahalı ama yetkili servis garanti olayına girdiğinden fazla istiyor malum, özel serviste yarı fiyatına hallolur.

Full bakım olsa bile çok değil mi sizce 430

valla ben 1 ay kadar önce 55 bin bakımı yaptırdım. yağ ve filtresi, mazot filtresi, hava polen filtresi, klima testi, yanmayan sağ ön sis ampulu ve bunun gibi incik boncuk işler toplam 160 tl. KDV dahil :)

Gerçekten çok, ilk bakımı yetkili serviste yaptırdım sonrasını özelde ama sorun çıktığında işi yokuşa sürüyorlardı,yok ikinci bakımı sanayide yaptırdınız yok şu yok bu kafam attı bir daha uğramadım oraya.
Benim de bu hafta bakımım var ve 80tl yağ,10yağ flitresi,10hava,10da polen+işçilik 130 tl bulmaz.(Mazot filtresi yok)

İstanbul daki arkadaşlar bakım için tavsiye ettiğiniz yerler varsa paylaşalım

izmirdeki arkadaşlar nereye götürüyorlar araçlarını..tavisye edebileceğiniz yetkili servis hangisi?

430 ytl cok bencede...

Geri