bakım fiyatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rubi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rubi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın 100.000 bakımını yaptırdım. aklıma gelenleri değiştirdim. fren balataları ve diskleri de değiştirecektim iyi durumda olduğunu söylediler. motor yağı 5 lt - 50 ytl... yağ filitresi - 5 ytl... hava filitresi - 10 ytl... benzin filitresi - 10 ytl... polen filitresi - 10 ytl... buji - 20 ytl... kartel contası - 25 ytl... orling - 3 ytl... trigel seti - 125 ytl... devirdaim - 65 ytl... kumanda pili - 5 ytl... egzoz (son susturucu) - 100 ytl... işçilik ve genel kontrol- 120 ytl...

Son düzenleme:
bır turlu toplayamadım toplam ne kadar verdın hem kım yaptı bakımı

satır sıralaması yapamadım paragraf şeklinde oldu. yetkili servis 1000 ytl civarında fiyat çıkardı ve geçebilir dedi.. özel servise yaptırdım... toplam 550 ytl ... kayseride MERKEZ opel servisi..

neree bu merkez opel ben demırele yetkılı servıse ve barana ozel servıse gıdıyorum ıkısıde cok ıyı servıs verıyor

şeker karakolunun hemen arkasında

şeker karakolunun hemen arkasında.. baran kapanmadı mı

zannetmıyorum kapandıgını benım mekan58 oldugu ıcın en son gecen ay gıtmısdım bırde su hamıt tarhan sozune ımza yapsan guzel olacak

yağ filtresi gerçekten 5 ytl mi kardeş bu fiyat normalmi acaba yoksa benim aklımda mı yanlış kalmış. ben 50 ytl diye hatırlıyorum.

imza derken... çok fazla bilmiyorum bu tür şeyleri..

yağ filtresi gerçekten 5 ytl mi kardeş bu fiyat normalmi acaba yoksa benim aklımda mı yanlış kalmış. ben 50 ytl diye hatırlıyorum.

evet 5 ytl.. bana verdikleri faturadaki fiyatları yazdım.. bu arada egzoz da mecburiyetten başka bir yerde değişti ben bu listeye dahil ettim...

Geri