bakım başlıyor

anjelotkral

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hayırlısı ıle maddı durumu bıraz ayarladım aracımın bakımına salı gunu başlıyoruz parayı ayarlarken ustadan randevu almayı unutmuşum oda salıya denk geldı

Şimdiden kolay geldin bende son bakımdan sonra yağ değişimini bekliyorum yağ değişimine gittiğimde benimde yaptıracağım şeyler var. Ateşleme bobini, buji ve kablo yağ filtre alt kartel contası bunları komple değiştireceğim 500 TL gözden çıktım şimdiden.

ben bujı ve kabloları cıhaza baglattırmıstım onlarda sıkıntı yoktu fıltreler yag sol bılya korukler conta kayış fılan degıstırecegım ıste allah nasıp ederse 300 malzemeler tutuyor ustayada 100-200 arası bırsey verırım park modulu taktırırım bütçe yeterse sıleceklerı bugun degıstırdım tekzen de aldım uygundu fıyat bakalım yavaş yavaş ayarlıycam ıste

ben bujı ve kabloları cıhaza baglattırmıstım onlarda sıkıntı yoktu fıltreler yag sol bılya korukler conta kayış fılan degıstırecegım ıste allah nasıp ederse 300 malzemeler tutuyor ustayada 100-200 arası bırsey verırım park modulu taktırırım bütçe yeterse sıleceklerı bugun degıstırdım tekzen de aldım uygundu fıyat bakalım yavaş yavaş ayarlıycam ıste

Aykut ben bu bakım işine girdiğimde resmen kendimi kaybediyorum :D bir ile başlayan bakım işim on ile bitiyor. :)

Aykut ben bu bakım işine girdiğimde resmen kendimi kaybediyorum :D bir ile başlayan bakım işim on ile bitiyor. :)

aslında haklısın daha oncekı araçlarımda bu gıbı sıkıntıları cok yasadım balata degıstıreyım dedım bı anda dısklerde degıstı otomatıkman 170 lıra arttı %300 bır artış ve dahasıda oluyor asıl korktuğum seyde bunlar zaten yapılması zorunlu seyler fazla canımı sıkmaz butcemı asmadıkça

2-3 Ay önce Hakan beyin yanına gittim. Sadece ön fren balatasını değiştirmek için gittim. Ön fren balatasından bir başladık sonra ön disk sonra arka kampana arka balata şanzuman yağı arka balatalar ön körük z rot derken gitti 600 TL :D

abı balata işi 60 tl için gitmişsin ama sonuç 600 olmuş %100 lük bir artış olmuş

abiiii hız felakettir

abiiii hız felakettir

Aynen öyle yaptırırken iyi idi ama ödemeye gelince harbiden bir felaket oldu :rakir:

Geri