bagajdaki su

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben baslarda; ıslak bır seyy unuttum herhalde, ondan bagajın halısı ıslak dıye dusunmustum.ama yok..bu halı hep ıslak.neden olabılır..arka camın su borusumu .anlamadım.ne yapmak lazım..sımdıden tesekkurler..(sol kose sadece)

Normal zamanlarda da oluyo mu yoksa sadece yağışlı günlerde mi ?

Ben usta degilim ama, tecrübelerimden : Aracın arka kısmında,( bagaj kapagının fitillerinin altında olması lazım sanırım) su tahliye delikleri olması gerekir.(Servis yada usta arkadaşlar yardımcı olur) onlar tıkanmış olabilir,bu yüzden aracın üzerinden bagaj kapagına akan sular oradan akamadıgı için bagaja geliyor olabilir, fitiller eskimiş olabilir aynı şekilde cam fitillerine de bakmak gerekir diye düşünüyorum.En son olarak da , stoplarını hiç sökmüşmüydün? onlarında edrafından içeri su sızdırıyor olabilir(benim eski arabamda olmuştu).

şimdi araç arkadan hasarlımı bu önemli çünki bagajın kapandığı yer ile arasında bulunan fitil ile açıklık olabilir veya da bagaj fitili yırtık olabilir veya da çamurluk eklem yerlerinden su alıyor olabilrir.

bence arka camdan kesinlikle

aracınızın bagaj fitilinde sorun olabilir!veya bagaj kapağında ayarsızlık olabilir!corsa c lerde bu sorunla karşılaşılıyoruz!bagaj kapağının ayarına bi bakmak lazım!arka cam suyunun hortumu kopmuşta olabilirr!koptuğu için arka camı yıkamak için su attırdığınızda suyunu aracın içine verebilir!

Geri