Bagajdaki LPG tankı,simit tank ile değişirmi??

thekinger1

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili opelci arkadaşlarım.bu kardeşiniz sonunda aradığı opeline kavuştu.Kısmetse bundan böyle Ankarada cillop gibi dolaşıcaz.Ancak bi sorunum var.Aldığım kişi Atiker marka tüp Lavato marka beyin taktırmış (bilmiyorum uygunmu) tank bagajda ve 33 lt. Bunu iptal ettirip beyne dokundurmadan simit tanka geçiş zor olurmu.Problem çıkarırmı maliyetli olurmu??? Araç HB olduğu için bagaj biraz ölmüş kanımca.bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinrim.herkese iyi opeller:)

değişir ama mühendisler odası simite izin vermiyor.. ab uyum muhabbetindeki kurallar arasında da yazıyor simit depo sakıncalı die... haberin olsun.. önce bir araştır istersen.. hem kanunen hem de kendi can sağlığın açısından simit taktırma..

artı bildiğim kadarıyla simit tankı koyunca stepneyi kaldırmak zorundasın.. Türkiye şartları stepnesiz dolaşılmaz ki..

bencede iyice bi araştır ;)

benim bildiğim sadece hb araçlarda simit takılmıyo sedanlarda serbset diye biliyorum ama emin değilim arkadaşlar daha detaylı yardımcı olurlar umarım

Stepneye bi yer bulurduk yada şu ufak lastiklerden alır bagaja kenara atardık.Bilmemki bagaj biraz ufalmış:S

daha önce 60 lt lik tank ı 30 luk ile değiştirmiştik sorun falan çıkmamıştı.yasal konuda araştır derim ama montaj konusunda kesinlikle beyinle bir bağlantısı yok

Ben ilk taktırırken simit taktırdım, çok da güzel oldu. 46 litre gaz alıyor. Ayrıca aracın sadece stepne konulan yerinin altı deliniyor simit olunca. Bu açıdan da tercih etmiştim. Bosch bayii idi taktırdığım yer (Tartarini marka) Oda tarafından izin verilmediğini hiç duymamıştım. Stepneyi bagajda taşıyosun ama gerektiğinde alıp bagajı komple kullanabiliyosun. Diğer türlü bagaj hacmin sabit olarak azalmış oluyor. Bence simit çok kullanışlı. Hemde çirkin bir görüntü olmuyor ortada...

ßen kendimi ßiLdim ßiLeLi simit Le doLaşıyorum ve şu Max.80km yapabildiğin küçük stepne var pekde sorun olmuyor.Tankı da rahatlıkla simite çevirebilirsin sorun olmaz ama özel servislerde bu işlemi yaptırmak istersen karışaßilirLer...

Ben ilk taktırırken simit taktırdım, çok da güzel oldu. 46 litre gaz alıyor. Ayrıca aracın sadece stepne konulan yerinin altı deliniyor simit olunca. Bu açıdan da tercih etmiştim. Bosch bayii idi taktırdığım yer (Tartarini marka) Oda tarafından izin verilmediğini hiç duymamıştım. Stepneyi bagajda taşıyosun ama gerektiğinde alıp bagajı komple kullanabiliyosun. Diğer türlü bagaj hacmin sabit olarak azalmış oluyor. Bence simit çok kullanışlı. Hemde çirkin bir görüntü olmuyor ortada...

:good:

Geri