babalar bi el atyosunuz!

letitout

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
konu bence gercekden sorun, kime sorsam junyan ve sonar marka angellar için aynısını söylüyor; ikiside aynı pek bişey yok denıyor.
biliyorum cok defa yazıldı bu forumda ama yinede tekrar soruyorum. konuyu güncellemek acısından. junyanmı takalım sonar mı . sizce hangisi ve sebepleri.. ? xenon hangisinde daha iyi olur? vb..

yapalım abi şu aleti hadi be. (araç B1 vectra ) saygılar..

size bambaşka bir öneri bugüne kadar kim angel kullandıysa memnun değil ama illa angel olsun ve kaliteli bişeyler olsun diyorsanız şöyle birşey düşünülebilir..

vectra B2 cdx ya da sport modelindeki mercekli farları alıp açtırırsınız sonra bi güzel siyaha boyatırsınız ki mercek olduğu için bi çok yeri siyah oluyor ve çok şık duruyor.. buna JSV nin angelleride eklediğimizde olağan görüntüyü düşünemiyorum bile ;)

sağol gercekden güzel durur, ama benım bunlarla uğrasacak vakdim yok. alacam ve takacam.

güncel..

angel dan şaşma uygun olsan diyosan lazer boyama yaptır iyi biryere

güncel..

güncel..

Nasıl bir el tercih edersin?

erman bilemiyorum . temiz bildiğiniz 2 .er de olabilir.ama bunları cok istiyorum ve sonarmı yoksa junyanmı sorusunun cevabınıda arıyorum ayrıca..

güncel saygılar..

Peki, o zaman şöyle yardımcı olayım.Ben özellikle Sonar'ın modellerini beğeniyorum ama Junjan bildiğim kadarı ile malzeme kalitesi olarak az da olsa Sonar'dan iyi.Xenon alacaksan mutlaka mercekli olmasına dikkat et ve ne marka alırsan al ek yerlerini silikonlamayı ihmal etme, özellikle Sonar'sa...

tesekkürler erman.

güncel..

Geri