Az yakan dizel araç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rica ederim bence alın bir c4 temizinden, hiç başınız ağrımaz 15000 km de bir bakıma gidiyor zaten şu ana kadar kronik bir sorunuyla karşılaşmadık lansman arac olduğu halde biz ilk çıktığında almıştık tabii o zaman bazı mühendislik hataları vardı ama geri çağırıp düzelttiler

almadan şunlarada bakmak lazım astra 1,3 olduğu için vergisi düşüktür. ben corsadan biliyorum 42 LT ile ş.içi ş.dışı ortalama 780 km gidiyorum Astra ile 750 diyelim ( hemen hemen ağırlıkları aynı ama olsun ) c4 deposu 60 litre mesafesi bırakında uzun olsun. Vergisi de 1,6 sınıfına girdiği için daha yüksek çıkacaktır. Almadan önce muhakkak şunuda araştır derim ben; parça bulunabilirliği Allah korusun zorunlu satarsan hangisinin daha çabuk elden çıkacağı servis işçilik ve parça fiyatı? Bu arada birisi Fransız narini diğeri Alman hırçını...artık siz karar verin...

almadan şunlarada bakmak lazım astra 1,3 olduğu için vergisi düşüktür. ben corsadan biliyorum 42 LT ile ş.içi ş.dışı ortalama 780 km gidiyorum Astra ile 750 diyelim ( hemen hemen ağırlıkları aynı ama olsun ) c4 deposu 60 litre mesafesi bırakında uzun olsun. Vergisi de 1,6 sınıfına girdiği için daha yüksek çıkacaktır. Almadan önce muhakkak şunuda araştır derim ben; parça bulunabilirliği Allah korusun zorunlu satarsan hangisinin daha çabuk elden çıkacağı servis işçilik ve parça fiyatı? Bu arada birisi Fransız narini diğeri Alman hırçını...artık siz karar verin...
nedense hep fransız narinleri senelerce rallilerde dünya şampiyonu oldu en az kırımla,en iyi performansla citroen,peugeot :D neyse opellere lafımız yok zaten efsane modeline biniyorum ama ben yine de dizel de citroen c4 derim gerisi yalan...

herkes bagırıyor 207 cok az yakıyor diye heralde en az yakanı 207..

herkes bagırıyor 207 cok az yakıyor diye heralde en az yakanı 207..
evet bir de o reklamı çıkan var hani dünya halkını ilgilendiren falan diyor sanırım en az yakanı şu an için o

Evet şu anki araştırmalarıma göre en az yakanı 207. 207 nin sw modeli ile ilgileniyorum. 2008 model maksmimum 35bin kmde kırmızı dışındaki herrenk 1.4 hdi motor bir araç. Hem bagaj hacmide büyük. C4 de güzel fiyatlarda yakın birbirine ama bilmiyorum bir türlü ısınamadım hemde birtanesi 1.4 birtanesi 1.6 vergi farkıda vardır herhalde. Ayrıca sw araç herzaman ilk tercih oluyor şeklide fena sayılmaz şehirdışı kullanımda 3.8 lt yakıt gayet iyi karmada 4.3 bence ideal bir tüketim. Ne dersiniz benim bilmediğim eksileri varmı

1,4 ile 1,6 aynı vergi dilimindedir

O zaman tezim çürüdü:D

bu arada ben pejonun o muhabbetini okudum İstanbul - Antalya muhabbetini 1,4cc 75 bg lik idi. Haa diyeceksin ki kullandığın arabaya bak o da 1,3 75 bg diye ama senin şuan kıyasladığın araç 1,3 cc 90 bg Astra :)

melihcim bu soruna en iyi cevabı taksiciler verir bana sorarsan reno clio symbol oldukça az yakıyor ama sen genede taksicilere bi sor bakalım yada taksicilerdeki en çok olan dizel aracı araştır :) bi keresinde bi taksiye bindim skoda fabia 1.4 dizel bi motordu otogara gidicektim o sıra sordum abi araba nasıl yakıt felan nasıl yakıyor dedim çok az yaktığını söylemişti değerleri unuttum ama skoda fabialarda bence hoş bi araç yakıt olarak cimri olduuğunu taksiciden duydum .. . ama en doğru bilgiyi taksiciler verir emin oL çoğunda clio yada albea var genede bi araştır ..

Geri