az benzinle araba çalışmıyor

boransalih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araçta benzin göstergesi kırmızı yanarken aracı park edersem tekrar çalıştıramıyorum illa benzin koymam gerekiyor dün benzin pompasını söküp baktım depoda en az 3- 4 lt benzin var ama çalışmıyo merey neden acaba bilen varmıııı

önceden lpg takılı değilken zaman zaman bende yaşadım kırmızıda akşam bırakıyodum sabah çalışmıyodu. kontak açık hazır pozisyondayken arabayı biraz sallıyodum sallama sırasında pompa ağzına biraz benzin çekiyodu heralde çalışınca en yakın benzinciye atıyodu.

Son düzenleme:
Evet bu oluyor, ben de benzni sarıya bile getirmek istemiyorum o yüzden.

park ettiğin yer eğimliyse yapıyor benimde başıma geldi hafif eğimde saldım aşağı düzde rahatça çalıştı

Benim evin önu hafif rampa.Herzaman kafa asaga sekılde parederim ve böyle birseyle karsılasmadım.Ama bir kere kafa yukarı parketmiştim ve ertesi gün araba calısmamıştı.Elimde bidonla benzinciye gitmiştim.Aarabada 3-4 lt benzin kaldıysa yokusta kafa yukarı sekılde parketmemek lazım.

arkadaşlar esasen çeyrek deponun altına düşmemek gerek. geçenlerde benim de çeyregin altına düşmüştü, arabanın rolantisi düzensizleşti benzin alınca düzeldi. bazı ustalar 1/3 ün altına düşmemeye dikkat edin diyorlar.

evet öntaraf yukardaydı benimde bidaha az kalırsa ön tarafı aşğı vereyim :)

benzine gelen şu son zamdan sonra benim arabada çalışmak istemiyor:)

Geri