erdoğan' Alıntı:ben benzini hiç ttüketmeyen bi yöntem biliyorum gaz taktırmak hehe
hocam sende 1.4 corsaya gaz taktıracaksan bız ne yapalım artık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdoğan' Alıntı:ben benzini hiç ttüketmeyen bi yöntem biliyorum gaz taktırmak hehe
Bu yumurta olayı bi ekol olmuştur artık ... :good:pzeronero' Alıntı:tüm yazılanlara ilaveten, gaz pedalının altında yumurta varmış gibi süreceksin.Yani hassas kullan, aniden gaza yuklenme, devir saatin mumkun oldugunca 3000 i gecmesin.Öndeki aracla takip mesafeni iyi ayarla, bir fren bir gaz yapmak zorunda kalmassın, yavaslaman gerekirse ayagını gazdan cekmen yeterli olur boylece.Sadece önündeki araca değil, onun da önünde giden araçlarıda izlersen yolun durumuna göre hareket edebilirsin.Sonuçta tüketimin gaz pedalına basmanla artıp/azaldıgını unutma.
astrammm' Alıntı:sabahları sogukken kısın özellıkler bıraz kendı halınde calıssın hıc gaza basmayın. sonrada ugyun vıteste gıdın boşa atmamak kaydıyla vıteste kompresorde gıtsın az yakar tabı bakımlarını yaptırırsan
arkadasım kıtapcık ne derse desın soguk motorla gaza basmak kadar cahılce bırsey tanımıyorum!! hele hele yag eskımıs özellıgını kayıp etmısse kol yatagını bıle yerınden sökerZGE38' Alıntı:arkadaşlar bilmiyosunuz sanırım... yada kullanma kitapçığını da okumuyosunuz... opel arabaları hava soğuk havalarda rolantide ısıtılmaz... marşa bastığın anda hareket etmen yeni motora yük bindirmen gerekir...
zaten bunu arabanın hararetinden anlarsın... bekleyeceğin maksimum süre (z motorlar hariç) otomatik jikle kapanana kadardır... araba rolantide çalışırken 0 derece havada yaklaşık 20-25 dakikada sısnmaya başlar... ama hareket ettiğinde 5 dakkada ısınır...