sizin üstünüzden yada kaşıktan düşmüştür o zor ihtimal bnce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin üstünüzden yada kaşıktan düşmüştür o zor ihtimal bnce
Aynen Katılıyorum :good:makinanın saçından düşmüştür el değmeden üretiliyormuş ne kadar da olsa bırakın yaa böyle şeyleri yok büyütüyormuş ediyormuş mixerde normal yoğurtla meyveyi karıştırın alın size daninomu her neyse ondan çıksın işte
ben 17 yaşımdayım 1.95 boyundayım şimdiye kadarda hiç danino denilen şeyden yemedim çokta memnunum halimden
gerenk yoq
![]()
makinanın saçından düşmüştür el değmeden üretiliyormuş ne kadar da olsa bırakın yaa böyle şeyleri yok büyütüyormuş ediyormuş mixerde normal yoğurtla meyveyi karıştırın alın size daninomu her neyse ondan çıksın işte
ben 17 yaşımdayım 1.95 boyundayım şimdiye kadarda hiç danino denilen şeyden yemedim çokta memnunum halimden
gerenk yoq
![]()
Daninoyu KötüLemek istemiyorum ama Fiyatı Düştü Herkes Satın aLıo Sizce bunun altında bişi Yatmıyormu AmaçLarı TürkLerin NesLi Çürük yetişsin...
Daninoyu KötüLemek istemiyorum ama Fiyatı Düştü Herkes Satın aLıo Sizce bunun altında bişi Yatmıyormu AmaçLarı TürkLerin NesLi Çürük yetişsin...