Ayşe özgünün hijyen olmayan daninoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redlion74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sizin üstünüzden yada kaşıktan düşmüştür o zor ihtimal bnce

sizin üstünüzden yada kaşıktan düşmüştür o zor ihtimal bnce

+1907 artık en dandırık fırma bile makına ile dolum yapıyo ve paketlıyor kıl olma ıhtımalı cok dusuk bence...

:kop::kop::kop: makinanın saçından düşmüştür el değmeden üretiliyormuş ne kadar da olsa bırakın yaa böyle şeyleri yok büyütüyormuş ediyormuş mixerde normal yoğurtla meyveyi karıştırın alın size daninomu her neyse ondan çıksın işte:D:D:D ben 17 yaşımdayım 1.95 boyundayım şimdiye kadarda hiç danino denilen şeyden yemedim çokta memnunum halimden:D:D:D gerenk yoq:D:D
Aynen Katılıyorum :good:

:kop::kop::kop: makinanın saçından düşmüştür el değmeden üretiliyormuş ne kadar da olsa bırakın yaa böyle şeyleri yok büyütüyormuş ediyormuş mixerde normal yoğurtla meyveyi karıştırın alın size daninomu her neyse ondan çıksın işte:D:D:D ben 17 yaşımdayım 1.95 boyundayım şimdiye kadarda hiç danino denilen şeyden yemedim çokta memnunum halimden:D:D:D gerenk yoq:D:D

Bide yeseydin :D:D

Daninoyu KötüLemek istemiyorum ama Fiyatı Düştü Herkes Satın aLıo Sizce bunun altında bişi Yatmıyormu AmaçLarı TürkLerin NesLi Çürük yetişsin...

arkadaşa katılıyorum, içinde kesinlikle genç vücutlara etkisi uzun yıllar sonra cıkacak maddeler olduğuna inanıyorum. amaçları neslimizle oynamak.

benim 8 aylık oğlum var. daha yeni dışarıdan beslenmeye geçtik fakat ilerde bende asla böyle şeyler yemesine izin vermeyeceğim. ya 25 kuruşa satılan şeyden ne hayır beklenirki. bu adamlar bundan nasıl kar elde ediyorlar anlamak güç. lütfen böyle şeyler kullanmayın, kullanana da kullandırtmayın.

Çıkabilir, örneğin ben her çeşit peyniri yiyebilen biri değilim, beyaz olarak sadece yörsan yiyebilirim mecburen alıyorum, içinden neler neler çıkıyor bir bilseniz (ipler, kıllar, farklı kıvamda yağlar). Ama tat olarak almaya mecbur kalıyorum. Şikayet etmeni tavsiye etmem 1 koli yoğurtla gönül almaya çalışırlar, genelde öyle olur.

daninoymuş bilmem neymiş bunlara hiç gerek yok abi zatn yenge normal yoğurttan meyveli yapsn daha iyi. işine karışmak gibi olmasn da

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Daninoyu KötüLemek istemiyorum ama Fiyatı Düştü Herkes Satın aLıo Sizce bunun altında bişi Yatmıyormu AmaçLarı TürkLerin NesLi Çürük yetişsin...

işte bu kadar !

zaten iyi bişey olsa reklama gerek yok ;) :D :D :D :D :D

Sanmayın ki doğal pastörize sütten üretiliyor.İllaki içinde kimyevi maddeler var ve çocukların hormon dengesini bozucak maddeler olduğu mevcut hatta bu durum internet ortamına kadar taşınıp birçok tüketici bu konuyu duymuştur.Danonenin kurumsal imajı sarsıldı ve dolayısıyla açıklama yaparak ürünlerinde hiçbir katkı maddesi olmadığını belgeler ile belirttiler.Gidip te 25 kuruş verip içinde ne olduğu belirsiz,yoğurt demeye bin şahit isteyen katkılı ve kimyevi maddeler içeren yoğurt alıcağınıza kendi evinizde yoğurt yapın daha iyi.En azından katkısız ve kendi ellerinizle yapıyorsunuz.İçinde ne olduğunu sadece siz biliyorsunuz.En iyi pastörize yoğurt sizlerin yaptığıdır.Organik beslenmeyi her zaman sonuna kadar destekliyorum.Umuyorum ki hala böyle üretime devam eder de konu Sağlık Bakalınlığına kadar ulaşır.

Geri