aynasında sinyal olan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saydım 170 tane led var elimde :D ama aşırı güçlü adaptörle bi tanesini söküp yaktım tavana kadar aydınlattı stopara koysam arkadakiler kör olur :D en iyisi kapılara koyim açılınca yansın :D keşke turuncu olsaydı sinyal yapardım ama yeşil ve turuncu arabaların altında parçalandı :(
bu arada eds kamerasına da yakalanmış olabilirm yerdeki paneli alırken :D

Son düzenleme:
:D:D gece gece güldürdün beni bende stopları ledli yaptırıcam komple :D stopçu arıyorum yaptırabiliceğim olmadı söküp akrgoyla mokia kardeşim kabul ederse ona yollıycam :D:D ama artık listeme senide aldım :D:D

:D göztepe sanayide stopçu ibrahim varmış adam hem angel hep stop yapıyormuş baya ünlüymüş ona bi sor istersen olmadı bende ledlerimi stoplarımı kucaklayıp götürrüm ona :D

tam bir telefonu adresi varmı göztepe büyük yer ben stopçu alkanın telini adresini aldımda o biraz popüler olmuş sosyetik olmuş tv lere falan çıkınca fiyatları tırmandırmış dedi bir arkadaş

telefon bulamadım ama E-5 den göztepe sanayiye girince bi 100 metre ilerleyin mantar tuning var genelde önünde evo lar imprezalar olur onu geçince dar bi sokaktaymş kime sorsanız gösterirlermiş :D

mantarunutmam ilginç isimmiş ok :D sağol

biraz önce damperini açık unutmş bi kamyon önümde altından geçtiği trafik lambasını parçaladı :D ve önüme trafik lambasının led paneli düştü :D kırmızı olanı üstünde yaklaşık 200 tane aşırı güçlü led var şimdi ne yapıcağıma karar vermeye çalışıyorum :D stoplaramı yerleştirsem acaba :D

Demek o paneli alan sendin polis seni arıyor
Kardeşim niye millete kötü ornek oluyon. Led bulamayan gidip trafik lambaarını söker sonra.:)

Demek o paneli alan sendin polis seni arıyor
Kardeşim niye millete kötü ornek oluyon. Led bulamayan gidip trafik lambaarını söker sonra.:)

valla ben sökmedim önüme düştü :D almasam vicdan azabı çekerdim valla :D arabaların altında parçalanıcağına işe yarasın:D turuncuyla yeşili de kurtarmak isterdim ama malesef başaramadım :)

geçen bende bi jipte gördüm.gerçekten orjinal bi parça

Ekli dosyalar

• muth-mirror.webp
    muth-mirror.webp
    2 KB · Görüntüleme: 19
ayna içine koyunca pek faydası olmaz bence dışına yapmak mantıklı ...

Geri