Aynanın camı düştü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar sabah ışıklarda beklerken pat diye sag aynanin cami dustu ve kirildi.yenisini netten istedim ama bu yapistiriliyormu yoksa gecmelimi bilginiz varmi ?ya da silikonla falan biseylermi yapmak gerekiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benimde başıma gelmişti. ısıtıcı tabaka arabanın üzerindeyse ve yeni gelen camda ısıtıcı yoksa az bişey siyah silikonla yapıştırmalısın. siparişin ısıtıcısıyla beraber gelirse eğerki muhtemelen öyle gelicek fişlerini takıp orta kısmındandı sanırım dikkatlice bastırarak yuvasına oturtmalısın. etrafındaki klips benzeri şeyler karşıya geçiçek.

Hocam isitici aracin uzerinde kaldi.anladim cok tesekkur ederim gelen aynaya gore monte edicez o zaman

Arkadaslar bu işi yapan aynacılar var bence en sağlıklısı onlara gidip ayna kestirmek ben sağ aynamı yaptırdım gayette güzel oldu hemde maliyeti uygun.

ayna kestirilince orjinali gibi odaklı oluyormu peki

orjinali gibi olan ayna görmedim ben. piyasada hazır kesilmiş paketlerde satılan aynalar renk tonu olarak bazen farklı olabiliyor.kesinlikle aynı gösterme yeteneği yok...

Renk tonu olarak tabiki orjinal gibi olmuyor ama yolla ne bir sallanma ne soyulma gibi bir sıkıntısı yok hem fiyat olarakta daha cazip.Benimkisi sadece bir öneri :)

aynayı yapıştırmak zorunda kalırsanız bir sayfa gazeteyi yumru yapıp aynanın ortasına koyun daha sonra iz bırakmayacak bir bantla (kağıt ) o gazetenin ayna camına baskı yapmasını ve sabit tutmasını sağlayın. 1 gün dursa muhtemelen silikonun kuruması için yeterliolur.

ayna kestirilince orjinali gibi odaklı oluyormu peki

* Oto camcılarında hazır aynalar mevcut, kalitesine göre fiyatları değişiyor.
* Aynayı normal silikonla yapıştırmasınlar. Eğer normal silikon kullanılırsa bir süre sonra ayna zemininde lekelenme başlıyor.

Cok tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin bir bilinen sitede 22 tl ye satiliyor wievmax marka ithal urun.deniycem goruntu olumsuz olursa kestirecem artik.
Ise bakin trafikte bir de baktim ayna yok :) saga cekip gidip baktim paramparca olmus

Geri