ayna çıta ve paça boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bj6766

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa c me aynalarını çıtalarını ve paçalarını boyama fiyatını sordum usta 250 dedi 2-3 hafta içinde yaptıracam işlemler bitince resimlerini paylaşırım

çıtaların boyattıktan sonra ömrü kısa oluo pek tutmuo boya zamanla atıo .. haberin olsun .. koölay gelsin beklioruz resimleri :)

usta zımpara atıcam dedi yan çıtalar zaten yağıştırma eskisinden daha iyi olur bi tek düşündüren paçalar beni o biraz zorlayacak

ben de düşündüm bi ara ama sonra vazgeçtim aynı nedenden.. siyahta sırıtmıo pek .. sonunda yanları söktüm ..:)

en güzeli bizim rengte tuaf duruyo ayrıca yanları sökünce nası duruyo iz falan kalıyo mu

yok iz falan kalmıo daha bütün duruo.. imzamdaki resimden bakabilirsin..

yan etekler kalsın bende kapı kolları aynalar ve tampomlardaki parçaları boyatman yeterli bence eğer %100 verim almak istiyorsan boyanabilir türden olanları var yüzleri pütürsüz dümdüz o parçalardan alıp boyatman bence dediğim parçalar corsa cosmo daki gibi

kusura bakmayın ozmn son diyeceğim fazla düşünmüyorum boyanın tutup tutmayacağını usta çok emin konuştu yarında ön panjurdaki logoyu yu boyaya bilir mi onuda evt dedin mi harika olacak bence

bu arada araban siyahsa bence yaptırma cok bellı olmuodur... Dokulurse kotu... Senın bu rıskı alman gereksiz bence...

Geri