ayna camı düştü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçen benimde düştü sol ayna :) çift taraflı bant ile yapıştırdım taş gibi oldu

Aynı durum benimde başıma geldi bugün. Ne yapacağımı düşünürken bu başlığı buldum. Aklıma takılan tek konu şu oldu; silikon veya çift taraflı bant ikiside güzel çözüm ama ayna camının yapışacağı yerde siyah renkte çok ince tabaka boya tarzı bir katman var. Pul pul sanki kurumuş ve deforme olmuş boya gibi döküldü elimi sürünce. Çok ince bir tabaka. Yapıştırmadan burayı hafif kazıyarak temizlemem gerekecek sanırım; ısıtmaya zara verirmiyim?
Bu arada aynanın kenarına yakın kısımlara saydam , ince çift taraflı bantımdan ortasınada siyah bulabilirsem siyah yoksa saydam silikon ile yapıştıracağım. Çifte güvenlikli olsun. :)

komple sürmene gerek yok ortasına bide ucuna biraz silikonu sür bastır üstüne dağılır o karton bantla da dola sabaha taş gibi olur, benimkide düştü ustaya götürdüm m... adam asıldı sürdü yapıştırdı tabi ısıtma filminide kopardı ömründe şahin, doğandan başka araba bilmeyen kaportacılarla uğraşıyoruz, gittim 20 liraya aldım taktık tazzikli suda bile yönü değişiyor orjinali gibi olmuyor :(

Aynı durum benimde başıma geldi bugün. Ne yapacağımı düşünürken bu başlığı buldum. Aklıma takılan tek konu şu oldu; silikon veya çift taraflı bant ikiside güzel çözüm ama ayna camının yapışacağı yerde siyah renkte çok ince tabaka boya tarzı bir katman var. Pul pul sanki kurumuş ve deforme olmuş boya gibi döküldü elimi sürünce. Çok ince bir tabaka. Yapıştırmadan burayı hafif kazıyarak temizlemem gerekecek sanırım; ısıtmaya zara verirmiyim?
Bu arada aynanın kenarına yakın kısımlara saydam , ince çift taraflı bantımdan ortasınada siyah bulabilirsem siyah yoksa saydam silikon ile yapıştıracağım. Çifte güvenlikli olsun. :)

bizim arabanınkide geçen düştü ama o ince tabakayı kaldırmayın o resistans sanırım araba çalışıkken ısıtmaları açın ısınan kısım o. ben camın etrafına çift taraflı bantla yapıştırdım ve etrafına 3 4 noktadan siyah silikonla yapıştırdık. ısıtmaları çalışıyor. sıkıntı yok...

benimde başıma gelmişti

benim astra h ında aynası düşüp kırılmıştı. servisi aradım sadece ayna camına 260tl dediler. internette 15 tl e ısıtmalı ayna buldum. sipariş verdim ertesi gün elindeydi. kendim taktım süper oldu. yani uğraşma al 15 liraya tak gitsin.

Geri