Aydın'a nasıl gidebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam site adresi verirsen sana yerini google maps'dan gösteririm Umutun dedği gibi sökeden sonra yol 2 ye ayrılıyor. Didime değilde Bodruma gideiceksin Caprise hotel tabelalarını takib et zaten Caprise hotel akbük içinde sayılır.

tabi otobanda germencik kavşandan dönülmesi gerektiğini unutmamak gerekiyor sökeye kadar devam ondan sonrası kolay

Bu tarafa hiç gelmedysen manisa izmir arası yola dikkat özellikle de sabuncubeline.

bence bursa üzerinden git. bursa izmir arası otobusle 5 saat suruyo. tekirdağdan ise baya uzar. tekirdağdan söke 7 saat falan tutuyo birde ist-tekirdağ var . murat abi cok guzel bi yere değinmiş outletleri sakın unutma ordan 60 tl ye aldıgım ayakkabıyı canakklade 115 dediler:) ama yanında bayan varsada hızlı gec ordan çünkü 3-4 bolumden olusuyo bayan varsa en az 2 saat ordasın demektir.. :)

Son düzenleme:
bence bursa üzerinden git. bursa izmir arası otobusle 5 saat suruyo. tekirdağdan ise baya uzar. tekirdağdan söke 7 saat falan tutuyo birde ist-tekirdağ var . murat abi cok guzel bi yere değinmiş outletleri sakın unutma ordan 60 tl ye aldıgım ayakkabıyı canakklade 115 dediler:) ama yanında bayan varsada hızlı gec ordan çünkü 3-4 bolumden olusuyo bayan varsa en az 2 saat ordasın demektir.. :)

2 saat kısa bir süre imiş :) ben 6 saat geçirdiğimi biliyorum orada baygınlık gelmişti. En son kasiyer kızla kavga edip. Kız arkadaşımdan ayrılma noktasına gelmiştik. Bende dayanamayıp arabaya gittim uyumaya :D

Ben gecen hafta söke outleetlerde idim 7.5TL ne tişörtler vardı yaaa :) Colinsten şort~mayo aldım 15TL :) şimdi gömleklerin 10TL düşmesini bekliyorum ;) gokhannn yanına yüklü para al dostum. Tüm yaz ve kış kıyafetlerini çıkartırsın :)

Aman arkadaşlar öyle bir yere bayanla gitmek gibi bir hata yapmayın. Aile saadetiniz bozulur:) Ben sabah geçiordum ordan akşam 5 te çıktığımı hatırlıyorum. 2 saatte çıkabilirseniz ordan çok büyük başarı demek:)

Yaaa bakıyorum da yazanların çoğu didim Akbük taraflarında oturuyor. Esas Şöyle temmuz 15den sonra bir yat turu yapsak ne dersiniz ;)

abi keske orda olabilsem babam 2 yıl sökede calıstı. buyıl emekli oldu. ama oraya gelemeyebilim ama tekirdağ da bulusabiliriz yada bir sehitlik turu yapabiliriz...

abi keske orda olabilsem babam 2 yıl sökede calıstı. buyıl emekli oldu. ama oraya gelemeyebilim ama tekirdağ da bulusabiliriz yada bir sehitlik turu yapabiliriz...

23 ~ 24 Haziran ve 3 ~ 4 Temmuz da Tekirdağdayım bir kurtulamadım gitti. Şu Tekirdağdan (Tekirdağından) :)

Akbük tam adres ver ;) Eğer işim olmassa izmirden sonra beraber gidebiliriz ;)

Otobanda navigasyon okican'nın dediği yerden, Eğer Söke çıkışından gidersen Söke OUTLEET'ler den sonra sana dediğim. Deniz manzaralı yoldan götürecektir.
abi bende tam bilmiyorum ee uğramadığım komsularıda görüp soramadım bakıcaz artık.

akbuk e gideceksen didim olarak yola devam etmene gerek yok, daha kısa yol var sökeden sonra didim'e dönme, bodrum istikametine devam et, zaten akbük yol ayrımını göreceksin, caprice otel levhalarını da takip edebilirsin,

istanbul akbük en kısa ve en rahat yol, istanbul-bursa-balıkesir-akhisar-manisa-izmir-(otobandan aydın yolu)-söke-akbük...

bu arada bizim de akbükte yazlık var, haftaya biz de akbükteyiz:)
siyah özürlü plakalı yeni kasa bi honda civic görürsen selektör yap.

bu arada bütün arkadaşlara teşekkürler bilmediğim için çok karışık geldi bizim memlekete 785 km giderken sadece 2 sapağa giriosun.

Geri