- Konuyu Başlatan
Zaten 10 krş yakıyon.git biraz daha doğuya kay konyada etli ekmek, adanada kebap yer, antepten 3 5 kilo fıstık alır yiye yiye hatay-mersin uzerinden antalyaya dönersin.
hatay mersinde ne var bilmiyorum ama vardır bişiler![]()
Turhan dostum baktım ki siz benim değerlere yaklaşamıyorsunuz. ne yapayım bari ben sizin değerlere ulaşayım onun için kendimi yollara vuruyorum

Ben hemen hemen her sene İzmir-Antalya yaparım. Güzergahım İzmir-Aydın-Denizli-Korkuteli-Antalya. En kısa ve güzel yol burası. Anlaşılan senin canın biraz gezmek istiyor, arkadaşımızın önerdiği gibi G.Antep üzerinden git, hatta hazır elin deymişken Van gölünü ve Atatürk barajını da bir gör derim.
Valla abi yazın gittim yaa amaç karedenizi gezmekti fakat babam rahat durmadı hadi vanada gidelim dedi

denizli-korkuteli üzerinden gidersen denizli çıkışında şahin tepesinde kuzu tandır veya biraz içeriye girersen alabalık
7 sene denizlide yaşadım şahin tepesini iyibilirim. heleki o kuzu tandırı yok mu

Valla rotayı bu saatten sonra değişemem mola yerleri yemek yerleri tarihi güzellikler hepsi işaretli