Aydın Antalya ~ Antalya Bursa Arası Mola yerleri???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten 10 krş yakıyon. :mad:git biraz daha doğuya kay konyada etli ekmek, adanada kebap yer, antepten 3 5 kilo fıstık alır yiye yiye hatay-mersin uzerinden antalyaya dönersin. :)

hatay mersinde ne var bilmiyorum ama vardır bişiler :)

Turhan dostum baktım ki siz benim değerlere yaklaşamıyorsunuz. ne yapayım bari ben sizin değerlere ulaşayım onun için kendimi yollara vuruyorum :P

Ben hemen hemen her sene İzmir-Antalya yaparım. Güzergahım İzmir-Aydın-Denizli-Korkuteli-Antalya. En kısa ve güzel yol burası. Anlaşılan senin canın biraz gezmek istiyor, arkadaşımızın önerdiği gibi G.Antep üzerinden git, hatta hazır elin deymişken Van gölünü ve Atatürk barajını da bir gör derim :kop:.

Valla abi yazın gittim yaa amaç karedenizi gezmekti fakat babam rahat durmadı hadi vanada gidelim dedi :) 20sn alınmış bir karar ile Vana gittik :)

denizli-korkuteli üzerinden gidersen denizli çıkışında şahin tepesinde kuzu tandır veya biraz içeriye girersen alabalık

7 sene denizlide yaşadım şahin tepesini iyibilirim. heleki o kuzu tandırı yok mu :D 5 saat sonra yola çıkacağım karnım acıktı iyimi yaa :)

Valla rotayı bu saatten sonra değişemem mola yerleri yemek yerleri tarihi güzellikler hepsi işaretli :) artık bol bol resim çekilir. Bol bol yer içeriz :) sonrada 1 hafta ver elini antalya :) Dönüşte de Bursaya uyrayıp bursa kebabı yerim, işim gücüm yemek yaaa :D hadi herkese iyi geceler... 6 saat sonra yol beni bekler.

Hayırlı yolculuklar, iştahın, farın ve yolun açık olsun. Gezi ile ilgili resimleri bekleriz.

Hayırlı yolculuklar. Murat ABi .saygılar.

manisa organize sanayinin yanında küçük sanayi içinde kağıt köfte ye derim ben.
akhisar köftesi yalan çünkü...

Antalya gezim bitti. Şuan bursadayım hatunu arkadaşının yanına bıraktım zaman geçireyim dedim.
Bütün hafta 5yıldızlı otelde yediğimiz içtiğimiz hiç bir şeye para vermeden süper ötesi yaşadık zamanımız olmaz diye bursada ULUDAĞ KEBABCISINDA iskender + cola keytfi yapalım dedik 63TL :D başımdan kaynar sular indi :D

Buarada gezi çok z<evkili oldu yol uzadı fakat Çağlayan düden şelalesi bit ton yer gezdik. Anltayada kaldığımız otelde herşey olduğu için hiç bir yere gidemedik. Zaten eğitimler 09 ile 18 arası idi hemen kapalı havuza atıp sonra savuna sonrada akşam yemeği derken lobide bir kac içki arkasından nigth club derken :) zaman nasıl geçiyor anlamadık bile

Geri