Ayakkabı aldım iade etmek istiyorum!!!

YKM inciye gönderıcek sadece gerı ıade prosedurlerı ıle aracı olacaklar sıze onlar kararda herhangı bır efekte sahıpdegıller malesef.

Plastik kalıplar pek bi işe yaramaz sadece kırışmasını engeller ayakkabı geri gelirse siz bir ayakkabıcıya bırakın 3-4 gün kalsın

Oda bir çözüm ykm ye verin ayakkabıyı inciye tekrar göndersin orda pres kalıpta bekletilsin bir süre o zaman daha rahat olabilir hatta eğer değişim yapılmayacaksaki yapılacağını sanmıyorum firmaya bizzat ulaşıp kalıba konması isteğinde bulunabilirsiniz.

Ayakkabıyı YKM aldı fabrikaya göndermek için. sonucunu bekleyeceğim. eğer olumsuz bir sonuç çıkarsa inciye giderim direk. bu arada zaman aşımı olmaz umraım. Kalıpla çözüleceğini sanmıyorum ama umarım hallederiz. yoksa gitti bizim 120 TL:D

Ayakkabıyı YKM aldı fabrikaya göndermek için. sonucunu bekleyeceğim. eğer olumsuz bir sonuç çıkarsa inciye giderim direk. bu arada zaman aşımı olmaz umraım. Kalıpla çözüleceğini sanmıyorum ama umarım hallederiz. yoksa gitti bizim 120 TL:D

bi kenarda dursun,eski başkan bush neyin gelirse ona atarsın :D

ben ayakkabıcıyım ve size sunu dıyım :ayıptır yaw:D

yane biri bana 1 ay sonra gelse dese kardsım ayakkabı ayagımı sıkıyor iade ediyorum dese ben ona hadi len derim..ancak ornegın ayakkabı hemen acılır ne bilim patlar birşey olur o konu baska tabi..ama gidipte ayagımı sıkıyor die ayakkabıyı kımse geri almaz ve ole bi zorunlulugu yok..

bana gecen biri 4 ay sonra gelip kardesım bunun tabanını ben begenmedım geri al die geldi..nie dedim iste guzel degil..e dedım sen alırken ben sana yalanmı soledım sen ıstendınkı aldın dedım.almasaydın bu taban istemıyorsan dedım...sonra en son adama kerata salladıgımı hatırlıyorum:D

yane biri bana 1 ay sonra gelse dese kardsım ayakkabı ayagımı sıkıyor iade ediyorum dese ben ona hadi len derim..ancak ornegın ayakkabı hemen acılır ne bilim patlar birşey olur o konu baska tabi..ama gidipte ayagımı sıkıyor die ayakkabıyı kımse geri almaz ve ole bi zorunlulugu yok..

bana gecen biri 4 ay sonra gelip kardesım bunun tabanını ben begenmedım geri al die geldi..nie dedim iste guzel degil..e dedım sen alırken ben sana yalanmı soledım sen ıstendınkı aldın dedım.almasaydın bu taban istemıyorsan dedım...sonra en son adama kerata salladıgımı hatırlıyorum:D

Forum kuralları gereği ad ve soyadınızı profilinizde gösterilen kısımda yazmanız gerekmektedir.

Ayrıca haklı olsanızda,bu işide yapsanız bu şekilde konuşmanız sonucunda kendini mağdur hisseden arkadaşımızla tartışma yaşayabilirsiniz.Olaya belli ki esprili yaklaşmaya çalışmışsınız ama arkadaşın bir sıkıntısı var doğru yada değil ama bu şekilde yardımcı olamazsınız.Umuyorum beni yanlış anlamassınız ben olası bir ortam gerilmesi olursa onun önüne geçmeye çalışıyorum görevim gereği ;)

Bu nedenle senin gibilerden değil kurumsal yerlerden alışveriş yapıyorum, malum herkesle muatap olmamak lazım:D kafamıza kerata yemeyelim bu yaştan sonra.

ama sitede Türkçeyi doğru kullanma zorunluluğu var...

Geri