Ayakkabı aldım iade etmek istiyorum!!!

site kafayı bana taktı herhalde...hubus tebrikler valla tek tek kelimeleri didikleyip yazım hatalarıyla uğraştığın için.hiç işin gücün yok sanırım bunlarla uğraştıgına göre...bir daha yazarken yanıma birde türkçe kitabı alır öyle yazarım..

Son düzenleme:
ama sitede Türkçeyi doğru kullanma zorunluluğu var...

he bu arada Türkçe'yi olacak o.Özel isimlerde i ayrı yazılır.:D

site kafayı bana taktı herhalde...hubus tebrikler valla tek tek kelimeleri didikleyip yazım hatalarıyla uğraştığın için.hiç işin gücün yok sanırım bunlarla uğraştıgına göre...bir daha yazarken yanıma birde türkçe kitabı alır öyle yazarım..

Mehmet sen ana fikri anlamışsın, önemli olan da bu zaten

Türkçe kitabı almaya gerek yok. Biraz kurallara dikkat edip yazarsak yeterli. Arkadaşlara katılıyorum, Türkçeye dikkat edelim...

"Türkçeyi" doğru olarak yazılmış. "Türkçe'yi" diye bir kullanım kalmadı. Bakınız:

http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF38C9FF22CFEEDAF0

Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Türkçü, Türkçülük, Türkçe, Müslümanlık, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Konyalı, Bursalı, Ahmetler, Mehmetler, Yakup Kadriler, Türklerin, Türklüğün, Türkleşmekte, Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün.

Son düzenleme:
Evet ayakkabı konusundan devam...

tüketici kanunundan kaynaklanan hakların kullanılabilmesi için malın ayıplı olması gerekiyor.

yani bir başka deyişle sizin kendi kişisel beğenilerinize uymaması veya rahat edilememesi tüketici kanunu uyarınca bir hak iddia etmenize yetmiyor.

tabii ki belli süreler içinde iade hakkınız var ama bu yalnızca ürünü kullanmamanız durumunda geçerli.

burada ayakkabıda teknik bir kusur olduğunu düşünmüyorum, bu sebeple muhtemelen iade yerine sadece sizin rahatsızlığınızı giderici tedbir alacaklardır.

değişim veya para iadesi söz konusu olmayacaktır, ayakkabıdan kaynaklanan bir imalat hatası olmadığı sürece.

tüketici kanunundan kaynaklanan hakların kullanılabilmesi için malın ayıplı olması gerekiyor.

yani bir başka deyişle sizin kendi kişisel beğenilerinize uymaması veya rahat edilememesi tüketici kanunu uyarınca bir hak iddia etmenize yetmiyor.

tabii ki belli süreler içinde iade hakkınız var ama bu yalnızca ürünü kullanmamanız durumunda geçerli.

burada ayakkabıda teknik bir kusur olduğunu düşünmüyorum, bu sebeple muhtemelen iade yerine sadece sizin rahatsızlığınızı giderici tedbir alacaklardır.

değişim veya para iadesi söz konusu olmayacaktır, ayakkabıdan kaynaklanan bir imalat hatası olmadığı sürece.
İmalat hatasındanmıdır bilmiyorum ama sadece sol ayağımın bir yerini acıtıyor. ayakkabının burun kısmına bir form vermek için sert bir plastik var içinde, yürürken pençe kısmından katlanan ayakkabının derisi katlanıyor ama o sert kısım sanırım biraz uzun olduğu için değmemesi gereken bir yere değiyor ayağımda:( bakalım görcez neler olucak önümüzdeki günlerde.

H.sonu YKM den mesaj geldi. ayakkabının iadesini alınması uygun görülmüş:) ilgi gösteren herkese teşekkürler.

Geri