Sabah gayet güzel bir şekilde otobanda sorunsuz giderken birden yol bilgisayarında -Automatic GearBox-Yazısı cıktı ,Durdum stop ettim calıştırdım sorunsuz çalıştı ,D ye aldım araba kalktı ama zorla kalktı , kalktıktan sonra da sorunsuz gidiyor , 1 e aldıgım zaman kalkarken gayet güzel eski performansı aynı , 2-3 de de sorun yok , geri vitese takıncada sorun yok , neredeyse pati cekiyor yüklenince , ama D de iken baya performans düşüklüğü oldu ilk kalkışta.Paperclip test yaptım P0340 hata kodunu verdi , ama arıza ışıgıda yanmıyordu , P340 hatası=Camshaft Sensor Incorrect Signal C-15 , bunu verdi..
Şimdi bu hata(p0340) automatic gearbox hatasına sebep olabilir mi ,yoksa şanzuman mı sorun var gitti ??
Ya da ne olabilir ??
Not :O lanet sensörün yenisinide aldım ama onu oraya takmak ölüm gibi birşey , takamadım zaten.Çektim kapının önüne arabayı duruyor.
Omega B 97 model , x20xev
Şimdi bu hata(p0340) automatic gearbox hatasına sebep olabilir mi ,yoksa şanzuman mı sorun var gitti ??
Ya da ne olabilir ??
Not :O lanet sensörün yenisinide aldım ama onu oraya takmak ölüm gibi birşey , takamadım zaten.Çektim kapının önüne arabayı duruyor.
Omega B 97 model , x20xev
Son düzenleme: