AUDİ S4 Vs. OPEL Insignia OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
s4 insigniadan pahalı.benm gördüklerim genellikle bomboş insignialar oluyor.

genellikle turbo görüyorum. boş olsun benim olsun. opelin boş diye bilinenleri genellikle diğer markada dolu görünür. bomboş derken sanki direksiyon koltuk vs de yok gibi algılanıyor.

s4 insigniadan pahalı.benm gördüklerim genellikle bomboş insignialar oluyor.

İnsigniaya editiona bomboş diyorsun senin dynamic çok mu dolu senin araba dynamic+ değilki furkan kendi arabanın paketini öğren önce yada yanlışlıkla yazdıysan düzeltme yap yanıltma olmasın.. ;)

5dlxxg1.jpg

7543228597cc87a29c1.jpg

e9uuz91.jpg

Son düzenleme:
bu arada Furkan bey asıl göndermede bulunduğum yorum alıntı yaptığınız yorumdu.Kendi yaptığım alıntıda gözükmemiş maalesef.
önemli değil.yorumunuzu okuyunca bunun bana yazılmış bir cevap olmadığını anladım zaten :D
İnsigniaya editiona bomboş diyorsun senin dynamic çok mu dolu senin araba dynamic+ değilki furkan kendi arabanın paketini öğren önce yada yanlışlıkla yazdıysan düzeltme yap yanıltma olmasın.. ;)
evet.siz sanırım bugün ters tarafından kalktınız veyahut biryerlere saldırma havasındasınız.araba bomboş demiyorum gördüklerim öyle diyorum.s4le kıyasladıkları için.sizle özelden konuştuğum gibi fiyat aralığında en fazla donanımı veren marka opeldir.bunu size söyledim.sırf lafı farklı yönlere çekip sinirinizi atma çabasındasınız fakat ben fanatiklik yapmayacağım.

evet.siz sanırım bugün ters tarafından kalktınız veyahut biryerlere saldırma havasındasınız.araba bomboş demiyorum gördüklerim öyle diyorum.s4le kıyasladıkları için.sizle özelden konuştuğum gibi fiyat aralığında en fazla donanımı veren marka opeldir.bunu size söyledim.sırf lafı farklı yönlere çekip sinirinizi atma çabasındasınız fakat ben fanatiklik yapmayacağım.

Bende fanatiklik yapmıyorum sadece benle farklı konuşup buraya farklı yazman hoşuma gitmiyor..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=62462&highlight=mazda6&page=3 şu konudaki yorumun mesela..

tabiki insignia daha üst araç bunu kabul ediyorum.Fakat benim gibi bir insana bu yeterli.:)

Son düzenleme:
Bende fanatiklik yapmıyorum sadece benle farklı konuşup buraya farklı yazman hoşuma gitmiyor..
Allah aşkına şurda bugün içerisinde yazdığım 'opel kötüdür' cümlesiyle aynı anlama çıkan bir cümle gösterin.yok ben tasarımı iyi ama çok üstün değil dedim ki buda bir iltifattır.haa siz illa sınıfında eşsiz,ccyle kıyaslanıyor dememi istiyorsanız evet kıyaslanıyor diyelimde iltifat etmiş olalım ve görevimizi tamamlayalım.

İkiside çok iyi araçlar; almak istesem seçimde çok zorlanırdım. :)

offf offffff alan istediğini alsın

audi iyidir.. s4 değilde rs4 daha iyidir..

sonuçta alman arabası değilmi :D:D:D

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=62462&highlight=mazda6&page=3 şu konudaki yorumun mesela..

tabiki insignia daha üst araç bunu kabul ediyorum.Fakat benim gibi bir insana bu yeterli.:)
komiksiniz.insigniaya kötü diyen mi oldu.fakat audi varken opele bakmam bile bunu baştan söyleyeyim.siz kendi egonuzu tatmin etmek istiyorsunuz.ben insigniaya burda kötü demedim.

ancak bu kadar cahilce ve basit bir yorum yapılabilir diye düşünüyorum.Bu arkadaşın opelin geçmişi hakkında bir bilgisi yok sanırım.Açıp 1900 lü yılların başından itibaren opelin başarılı geçmişini,kazandığı yarışları ürettiği arabaları görüp okuması şart.Çok geçmişe bile gitmeye gerek yok.Yakın bir tarihte Calibra gibi bir efsane var.Keşke opel dergilerden,TV lerden parayla adam satın alsada ürettiği arabalar hep birinci gelse ama reklam ve pazarlama yönünden çok kötü durumda.Test ve karşılaştırmalarda hep haketmediği yerlerde.Çoğu markada görüp ''vay anasını bunu da düşünmüşler'' dediğimiz çoğu teknolojik yenilik zaten Opel de yıllar öncesinden vardı.
Bu arada yukarıdaki karşılaştırmanın Videosunu seyretmiştim.Opel gerçekten yol tutuş malzeme kalitesi ve hızlanma değerleri olarak başarılı seviyedeydi.Hatta aracı kullanan adam Sürüş modunu OPC moda aldığı zamanki şaşkınlığını kelimelere dökemedi.S4 ün önden bıraktığı yerlerde İnsignia hiç sorun yaşamadan gidiyordu.vs. vs.

Çok güzel açıklamışsınız,ağzınıza sağlık.

Geri