AUDİ S4 Vs. OPEL Insignia OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben audi diorum :)

iki aracın kıylamasında audi diyeceklerin sayısı bence ezici çoğunluktadır. şuda var insignia opelin yüz akı

Ben olaya daha değişik bir bakış acısı ile bakayım Aydında AUDİ servisi yok :) onun için opeli tercih ederim :)

Anadolu da Opel servisi olmayan illerimiz de mevcut...

taraflardan biri MB-BMW-Audi oldu mu tüm tartışmalar gereksiz bence.
Insignia OPC - Mondeo ST
Insignia OPC - Passat R32
vs. gibi karşılaştırmalarda tercihler tartışılır ama dediğim gibi bir taraf bu 3 markadan biri oldumu iş değişiyor. bu otomobillerin sadece logosu için bile para verenler var, yıldız olsun çamurdan olsun diyen yok mu hiç? OPC-S4 için ne desek boş bence bu yüzden..

o kadar forum sitesine girdim çıktım :D audi için süslü vw diyenler skoda ile audi yi karşılaştırıp hiç bi fark yok sadece audi nin fiyatı yüksek ne gerek var almaya diyenler çok gördüm kimseyi rencide etmek için yazmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Insignia opc ve s4 karşılaştırması yapılıyor ve bazı yorumlar da audi geçmişini unutmasn gibi tabirler kullanılmş :( ne kadar kötü biliyosnz audi yi ya yapmayn lütfen kendimizi kandırmayalm bnce böyle cümleler kurarak. yolda daha çok insignia görüyorm tarzındaki yorumlar. muhtemeldir a4e göre fiyatı gayet uygun daha çok satlması çok olağan dikkat edelm ki en çok satılan b sınıfı araçta renault symbol bu onun iyi olduğundan mı yoksa fiyatnn ucuz olmasından mı kaynaklanıyo?? İnsignia gerçektn de güzel bi araba a4ü almadn önce iki kere faln bayide inceledm bi yakınımn insigniasıyla da yaklaşk 150 km yol yaptm aracı biliyorm bnce opel in yaptığı en güzl arçlardan biri. Ama a4 le kıyaslanmasına daha vakit var diye düşünüyorrm. bana göre audi nin farkı koltuğuna oturunca anlaşılıyo

c180'de pahalı ama Insignia'dan çok sattı:D

valla ikiside değil en iyi araba alabildiğim araba :)

insigna güzel evet ama audi ile aynı sınıfta olmaz bencede. audi bmw mercedes diyelim...insigna yada honda accord mondeo toyota avensiz diyelim.. lütfen....

2 kere opel sahibi oldum.astra g 2002 astra h 2007 cosmo kullandım.opele kötü diyemem opelin çok artısı war audiye göre.en basitinden opelin 2. el piyasası ölmüyo fakat audi veya vw tarzı arabalardaki performans malesef opelde mevcut değil.araba almak üzereyim sıfır gezip bakmadığım araç kalmadı opelde şunu gördüm ben astra j kasayı çıkardı su an boş paket diye kastettiğimiz araçlarda xenon far varken opel hala 16" ve xenon koymamakta ısrarlı.karşılaştırma yaparken her şeyi göz önünde bulunduralım.ben insignaya o parayı wermem.gider 2007 e90 kasa bmw tercihimdir.konfor olsun performans olsun daha üstün.ki ankarada eminimki e90 kasa bmw kadar insignada yok...

Geri