audı a 3 e c20xe :):)

Yok artık daha neler,
No video no Trust

abi sen şimdi egzost dliğinden triger de değiştirirsin :)
helal olsun...

hala en ucuz swap şekli olduğu için diyorum neden 1.4 tsi yada 2.0 tsi koymadı??
yada 1.8 t
yada yada yada giderde gider.

arkadaş bana gore boşuna urasıyo audı ve opel motoru bence sat onları 2,2 gtc sını al keyfıne bak yok tadılat kol uymaz motor kulakları tumaz vıdalar karşılamaaz
vesaıre neyse uraşmayı sevıyo heralde arkadaş ınşallah sorunsuz olurda kullanırsın

hahaha:D

2,2 GTC mi var ?

Ya arkadaşlar, yok böyle bi proje, makara kukara : )

yasal diil sadece makıne aldı hurdacıdan taktık ruhsatta 1.6 makınesi işli heyecanı seven bi abimiz öle bi şekil yaptı işte şimdi ispanyada dönsün araç garajda bi hafta sonu alır gelirim ataşehire :):) gece :) ama güzel oldu ee millet modenaya takıyo ben a3 e takmışım çokmu ?

1.4 TSI ile C20XE deki gücü elde edemez, 2.0 TSI varmı bilmiyorum ama 2.0 TFSI koysa kapalı turbo olduğu için modifiye edemez C20XE yi 300 + lara çıkarırsın ama TFSI da işler çok karışır TFSI ın maddi yönü de var tabii.. Bence iyi seçim yapılmış ama C20LET olsaydı doğrudan daha da iyi olurdu sanki

Son düzenleme:
Sahibini tebrik ediyorum ama yaptırdığı swaptan dolayı değil,Yalçın abiyi dükkanında bulabildiği için :D:D

Geri