inşallah tam tersi olur da belki bazı şeylerden ders çıkarırlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence bu konu turkıyenın gerceklerı zamnaında turbo baranın yaptıgı kazada boyle bırseydı eleman cezaevınden cıktıktan sonra kafayı yemıs konusurken dengelerı kayıyor arada balatayı sıyırıyordu ama hala ıcınde astra gsi cılgınlıgı vargsi dıyor baska bırsey demıyor .....
bir bu dizi eksikti diziyi izleyen herkes yarışçı die caddelere çıkar way halimize. bizim toplumumuz ince msjları alıcağına yine kimbilir neyi örnek alacak kendilerine vay benim doğan görünümlü şahinleri izlemeye mahkum toplumuum vay
evet efe 96 astra gsi sfi 1 sene bende kaldı arabası kazalı bır sekılde hatta ondan 2,5 mılyar alıcagım var herıf ruhunu sattı ben bela okumadım yazık ettı kendıne yanı .....
Arkadaşlar zaten fragmanın sonunda dikkat ettiyseniz bebek arabasına çarpıyo corvette..yani o yüzden pek kapışmaya prim verdiricek bi proje olmadıgını düşünüyorum..2-3 bölüm tabi biraz olayı anlatmak için kapışma sahneleri olacaktır bundan adım kadar eminim ama fragmanın sonundada gördüğünüz gibi sonu çok acı bi olay ile bitiyo.