ATV yeni sezon CADDE dizisi-eylülde yayında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
umarım faydalı olur da, pek umudum yok

ızlıyelım gorelım bence

fast and furioustan sonra tempralar neon taktı bunda ne olur bakalım :D

neden böyle dedinki tempralar gayet iyi arabadır...modifiyeyi yapana bağlı olarak bazı arabalardan daha iyi modifiye edilebilir...bend ebir astra hayranı olduğum kadar tempracıyımdır diğer arkadaşlarında opel dışında başka araçlarada zaafı olabilir lütfen...

Son düzenleme:
bu dizi inşallah bazı şeyleri öğretmesi dileklerim ile...

vaaaay hadi bakalım.. umarım faydalı olur..

bence corvette le degilde leonla astrayla golf le falan yapsalardı :) daha underground olurdu

bu film gaza getırır genclıgı bence rutuk genclere zarar veren dızı mızı kaldırsın gorduk kurtlar vadısınde ne kadar etkıledıgı fılım deyıp gecmıyoz ozenıyor mılletımız:good:

Kurtlar Vadisi-Cadde konsepti daha çok ilgi çekerdi:kop: :kop: Polat Drift King olarak takılırdı , yanındakilerde servis elemanları.Muro da dağdan şehre inip Serçe toplayıp gazlamaya çalışan Apaçileri temsil ederdi fln:kop:

Kurtlar Vadisi-Cadde konsepti daha çok ilgi çekerdi:kop: :kop: Polat Drift King olarak takılırdı , yanındakilerde servis elemanları.Muro da dağdan şehre inip Serçe toplayıp gazlamaya çalışan Apaçileri temsil ederdi fln:kop:

yaw ben bu kadar gülmememiştim ya koparttın beni tek kelimeylemuro ve çetonun dialoglarını düşünemiyorum o zaman oğlum driftlere katılıyor akibetini merak ediyorum delelelelelelelele çetooo aney kurban yawrum dööön :D o dizinin beğendiğin tek yani bu dialog :)

Geri