diğer mailler gibi olmuş şu kadar kişiye gönderirsen havadan para yağcak göndermezsen kafana taş yağacak gibilerinden

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bana oyle vaatlerde bulunmadılardiğer mailler gibi olmuş şu kadar kişiye gönderirsen havadan para yağcak göndermezsen kafana taş yağacak gibilerinden![]()
Hiç inandırıcı değilbence bu pek inandırıcı değil
Bunu programlayan mühendis ya da yazılım şirketi,ters girilen karakterlerle bakiyeyi 0 (sıfır) gönstermek yerine,para verip polis çağırmayı daha mantıklı buluyor ve bunu da o banka kabul edip sisteme dahil ediyor..
Ciddi misiniz siz? Yani atm şifreyi ters girince şupheli bir durum olduğunu anlıyor,parayı veriyor veçaktırmadan polis çağırıyor...
Allah'ım şaka gibi...
Yahu beyler,hangi akıl-l selim,hangi gerizekalı olmayan,hangi mongoloyit yapıya sahip olmayan bilgisayar programcısı böyle bir şey yapar?Sinirleniyor insan yorumları görünce.Hiçbirinizin aklına gelmiyor mu 'parayı vermek yerine,ters girilen şifreyle bakiyeyi 0 ytl göstermek' fikri? Parayı verip polis çağırmanın mantığı nedir yahu?Bunu sadece ben mi düşünüyorum?Gaspçı'nın yüzü her halukarda kameraya yansır ya da yansımaz önemli değil.
Parayı verip polis çağırmak...
Bunu programlayan mühendis ya da yazılım şirketi,ters girilen karakterlerle bakiyeyi 0 (sıfır) gönstermek yerine,para verip polis çağırmayı daha mantıklı buluyor ve bunu da o banka kabul edip sisteme dahil ediyor.
Bu ve bunlara inananlar,sabit telefonlarla konuştuktan sonra kapatmadan 3 kere 'yıldız' tuşuna bassınlar,ardından da yerlerinde 3 kere zıplasınlar,görüşmenin tutarı karşı tarafa yazar...