Selam,
Arkadaşlar öncelikle aracımdan bahsedeyim 2001 model Vectra B Comfort modelini kullanmaktayım... Aracımı geçtiğimiz yaz 2009 Ağustos'ta aldım. Aracımdan senelerdir bir Opel kullanıcısı olduğum için memnunum genel olarak.. Aslında alırken LPGli benzinli ve dizel arasında kararsız kaldım. Ama sonuçta arkadaşım aracı bildiğim araç olarak bu aracı aldım. Arkadaşım LPG'yi 2008 Ekimde taktırdı. Yaklaşık olarak 1,5 senedir LPG servisimden mi kaynaklanıyor..
Aracımdaki asıl sıkıntımdan bahsedeyim ;
İlk aldığımdan bu yana araçta zaman zaman seyir halindeyken sıkışmalar oluyor, yolda tekleme yapıyor, sekme yapıyor
acaba yakıttan mı kaynaklıyor diye yakıt aldığım yeri değiştirdim ilk olarak şehiriçinde evime yakın olduğu için PO'dan alıyordum fakat PO'yu diğer LPG kullanıcıları arkadaşlarım önermedi. Şu anda Total'den alıyorum. Buradaki yakıtla daha uzun km yapıyorum, fakat hala sorunum geçmedi LPG'yi takan servisime gidiyorum her seferinde bişeyler yapıp bana tamam diyorlar geliyorum eve ertesi gün aynı sıkıntı sorunum bir türlü çözülemedi.. Böyle bir problem yaşayan arkadaşlarım varsa banada bilgi verirlerse sevinirim..
Şimdiden herkese teşekkürler..
Arkadaşlar öncelikle aracımdan bahsedeyim 2001 model Vectra B Comfort modelini kullanmaktayım... Aracımı geçtiğimiz yaz 2009 Ağustos'ta aldım. Aracımdan senelerdir bir Opel kullanıcısı olduğum için memnunum genel olarak.. Aslında alırken LPGli benzinli ve dizel arasında kararsız kaldım. Ama sonuçta arkadaşım aracı bildiğim araç olarak bu aracı aldım. Arkadaşım LPG'yi 2008 Ekimde taktırdı. Yaklaşık olarak 1,5 senedir LPG servisimden mi kaynaklanıyor..
Aracımdaki asıl sıkıntımdan bahsedeyim ;
İlk aldığımdan bu yana araçta zaman zaman seyir halindeyken sıkışmalar oluyor, yolda tekleme yapıyor, sekme yapıyor

Şimdiden herkese teşekkürler..

Son düzenleme: