yenı corsa c 1,4 arac aldım aldıgım sahıbı 5bın km once atıker taktırmıs beylıkduzu bayısınde neyse aldım aracı arac daha 110 bın kmde araca ılk gazımı mılengazdan aldım depo bombos ıkaz ısıgı yanıyordu 20 tllık gaz aldım 89 km gıttı ikaz uyarısı verdı benzıne gectı sonraki gazımı shelden aldım 20 tlye 105 km gıttı yıne uyarı verdı tekrar sheldel aldım bu sefer fullettım buraya kadar bır sorun yok sımdı sorun burdan ıtıbaren baslıyor tanker sımıt 35 lt lık adam 25ten fazla koyamadı neyse uzerınden ucgun gectı araba su anda uzerındekı sayacta 105 km yaptı gosterıyor gaz bıttı benzın bıttı ama benzın ceyrek depodan fazla vardı ona ragmen bıttı 65 tlye 25 lt gaz aldım pompacı abı yerıne zor oturtum bunun gaz takma yerını degıstır demıstı ogun aracımda su anda gaz kokusu fln yok ama buyuk ıhtımal bıryerden kacırıyor gıbıme gelıyor cunku hem benzın bıtıyor hemde 65tlye 90 km gıdebıldım :S ne gıbı sorun olabılır arkadaslar lpgnın hala garantısı devam edıyor cok masraf acarmı ndn olabılır yardımcı olun lutfen?